Bästa VPN: er för Green Bay

Green Bay WisconsinHär är en titt på vår lista över de 5 bästa VPN-tjänsterna för Green Bay.


 1. ExpressVPNVårt bästa val. Snabbt, perfekt för streaming.
 2. NordVPN – Säkra VPN-servrar i närheten i Chicago.
 3. Cyberghost – Perfekt för nybörjare, servrar i området.
 4. Surfshark – Lätt att använda med VPN-servrar i Illinois.
 5. Privat internetuppkoppling – P2P vänlig med servrar i regionen.

Green Bay är en amerikansk stad och länssäte i Brown County i delstaten Wisconsin. Det är beläget i sub-bassängen i Lake Michigan. Staden var ett industriellt mekka och namnet på deras fotbollslag, Green Bay Packers är en hänvisning till köttpackningsanläggningarna. I jämförelse med andra NFL-städer är Green Bay rätt liten. Om du ska besöka staden vill du ansluta till en VPN innan du ansluter till någon offentlig WiFi.

Mer än troligt kommer du att ha lite stillestånd om du besöker staden. Medan vissa besökare gör andra saker, kommer de flesta människor att använda offentlig WiFi minst en gång. WiFi finns överallt, och du kan satsa på att många anläggningar i och nära Green Bay erbjuder det. De flesta tycker att det är en stor möjlighet att få tillgång till, och cyberbrottslingarna skulle vara överens. Även om det hjälper dig att spara data på din dataplan eller ge dig en snabbare hastighet, lämnar det dig också sårbar för cybertyver. När du använder ett VPN kan du skydda din känslig information från personer som vill stjäla din information.

Nästa anledning till att använda ett VPN när du är i Green Bay är att hjälpa dig att komma runt geobegränsningar. Oavsett om du är en resenär eller sportfans, kan du uppleva geo-restriktioner eller blackouts då och då. Om du gillar att titta på sport och besöker staden, vet du redan att du kommer att blockeras från att se de lokala lagen online på grund av licensrättigheter. Andra platser som du kan hitta begränsningar inkluderar högskolor, företag och till och med vissa offentliga WiFi-platser. Genom att ansluta till en VPN-server i en annan stad kommer blockeringsprogramvaran att tro att du befinner dig någon annanstans. En bra VPN-tjänst hjälper dig att komma runt de här typerna av begränsningar.

Även om det finns andra syften för att använda ett VPN, är det de största skälen att använda ett. När du registrerar dig kommer du sannolikt att hitta andra användningar. Från att skydda din integritet till att komma runt geobegränsningar har tjänsten du täckt. När du är redo att välja en tjänst är det några saker du bör tänka på.

Vad är den bästa VPN för Green Bay?

Baserat på följande kriterier kunde vi skapa vår lista över de bästa VPN: erna för Green Bay:

 • Möjligheten att titta på och visa geo-blockerat innehåll och levande sporter
 • VPN-nätverkssäkerhet för att möjliggöra långa anslutningstider
 • Appar för mobila enheter med flera plattformar inklusive Amazon Firestick
 • Snabba servrar i Green Bay-regionen
 • Leverantörer med ingen loggpolicy
 • Kryptering av militär kvalitet för att säkra din integritet

Utan ytterligare försening är här en lista över de bästa VPN-tjänsterna för Green Bay:

1. Bästa VPN för Green Bay: ExpressVPN

ExpressVPNExpressVPN är vårt bästa val för Green Bay

 • Bästa pris – $ 6,67 / mo. i 15 månader (se alla planer)
 • Garanti – 30 dagars riskfri garanti för pengarna tillbaka
 • VPN-appar – Windows, Mac, iOS, Android, Firestick, router
 • Nätverk – 160 serverplatser i 94 länder
 • Loggningspolicy – VPN utan logg finns på Brittiska Jungfruöarna

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN Green Bay hastighetstestExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du behöver inte välja den snabbaste specifika servern. Istället väljer klienten en server på den valda platsen. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Naturligtvis är detta sant för Green Bay. Du vill välja fliken “Alla”, öppna Amerika och sedan öppna USA. På denna punkt kan du välja serverplatsen USA – Minneapolis. Som ni kan se testade vi en server i Minneapolis till Green Bay och hastigheten var 108,58 Mbps.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Green Bay: NordVPN

NordVPNNordVPN har säkra VPN-servrar i Chicago

 • Bästa pris – $ 3,49 / mo. i 36 månader (se alla planer)
 • Garanti – 30 dagars pengarna tillbaka-garanti
 • VPN-appar – Windows, Mac, iOS, Android, Firestick
 • Nätverk – 87 serverplatser i 59 länder
 • Loggningspolicy – VPN utan logg finns i Panama

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

NordVPN Green Bay hastighetstestNordVPN är värd för ett antal servrar i Chicago (eftersom det är det närmaste). Från konsolen, genom att klicka på de tre horisontella prickarna till höger om landet, kan du hitta serverområdet och se procenttal för tillgängliga servrar. Vi testade den amerikanska servern i Chicago och fann att prestandan var 107,31 Mbps.

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Green Bay: CyberGhost

CyberghostCyberGhost är perfekt för nybörjare med servrar i området

 • Bästa pris – $ 2,75 / mo. i 36 månader (se alla planer)
 • Garanti – 45 dagars pengarna tillbaka-garanti
 • VPN-appar – Windows, Mac, iOS, Android
 • Nätverk – 112 serverplatser i 90 länder
 • Loggningspolicy – VPN utan logg finns i Rumänien

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda teamet även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost Green Bay hastighetstestEftersom vi ville testa en server nära Green Bay öppnade vi Windows-klienten och utökade gränssnittet. Därifrån vill du klicka på fliken “Alla servrar” om den inte redan är aktiv. Rulla ner till USA och klicka till höger om stjärnan. Detta kommer att få en fullständig lista över servrar i USA. CyberGhost-nätverket innehåller ett antal servrar i Chicago-området. Vi anslöt till en av dem och testade prestandan. Som ni ser var vår nedladdningshastighet 104,31 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök CyberGhost

4. Bästa VPN för Green Bay: Surfshark

SurfsharkSurfshark är lätt att använda med servrar i Illinois

 • Bästa pris – $ 1,99 / mo. i 24 månader (se alla planer)
 • Garanti – 30 dagars pengarna tillbaka-garanti
 • VPN-appar – Windows, Mac, iOS, Android
 • Nätverk – 68 serverplatser i 61 länder
 • Loggningspolicy – VPN utan logg finns på Brittiska Jungfruöarna

Surfshark lanserade sin VPN-tjänst under 2018. Sedan den tiden har företaget gjort en stänk i samhället. Teamet fortsätter att växa och lägga till serverplatser till deras höghastighetsnätverk. De har fokuserat på integritet och värde. Tjänsten inkluderar extrafunktioner som CleanWeb (blockerar annonser och skadlig programvara), Whitelister (split tunneling), MultiHop dubbel VPN, kill switch, privat DNS och läckageskydd.

Med ett stort nätverk av servrar runt om i världen, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Premium och Amazon Prime finns det många möjligheter att njuta av tjänsten. Du kan komma åt Amazon Prime Video i flera regioner inklusive USA, Tyskland och Storbritannien. Windows-klienten ger dig möjlighet att ansluta till fysiska serverplatser, virtuella servrar (bäst lämpade för att blockera geo-restriktioner), servrar som stöder P2P-användning och MultiHop-servrar.

Surfshark Green Bay hastighetstestFör våra tester angående Green Bay ville vi välja en server som finns i området. När du loggar in klickar du bara på platsfliken och skriver platsen i sökfältet. Därifrån kan du ansluta till en server i Chicago. När vi anslöt till en server och testade till Green Bay var hastigheten 107,99 Mbps.

För värdet och funktionerna är Surfshark ett utmärkt alternativ för dem som vill skydda sin integritet och avblockera begränsningar. Alla VPN-appar har utformats med ett liknande användargränssnitt och är lätta att använda. Du kan registrera dig för ett obegränsat VPN-konto riskfritt eftersom Surfshark erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök Surfshark

5. Bästa VPN för Green Bay: Privat Internet-åtkomst

Privat internetuppkopplingPIA är P2P-vänligt med VPN-servrar i regionen

 • Bästa pris – $ 3,33 / mo. i 12 månader (se alla planer)
 • Garanti – 7 dagars pengarna tillbaka-garanti
 • VPN-appar – Windows, Mac, iOS, Android
 • Nätverk – 52 serverplatser i 30 länder
 • Loggningspolicy – VPN utan logg finns i USA

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 33 länder. Som ni kan se nedan har PIA-teamet organiserat sina servrar efter region, land och stad. Serverplatserna listas i alfabetisk ordning per land.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

PIA Green Bay hastighetstestPIAs Windows-klient är mycket enkel. Du hittar inte så mycket när det gäller användning och installation. Du vill dock inte underskatta det. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer och hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet. Som ni kan se visade vårt hastighetstest att PIA körde med 103,73 Mbps när den var ansluten till en Chicago-server.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat tillgång till Internet erbjuder medlemmarna en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

För dig som letar efter fler alternativ kan du alltid kolla in vår topp 10 VPN tjänster lista. Du borde dock vara nöjd med alternativen som vi gav dig ovan. Vi valde dem baserat på hastighet, tillförlitlighet, pris och säkerhet. Vi letade också efter leverantörer med servrar belägna i eller i närheten av Green Bay. På så sätt kan du få de bästa hastigheterna. Naturligtvis har de alla bra nätverk. Hastighet är viktigt om du planerar att ladda ner eller strömma HD-innehåll. De leverantörer som vi nämnde ovan är de bästa alternativen för att göra det, oavsett vilka populära tjänster du vill använda. Förhoppningsvis kan du använda vår guide för att hjälpa dig att fatta ett så bra beslut som möjligt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map