Bästa VPN: er för Freeform (ABC Family)

Fri formFreeform, tidigare känt som ABC Family, är en grundläggande kabel- och satellitkanal som har ägs av ABC sedan 2001. Det är ett dotterbolag till American Broadcasting Company – Disney. Kanalerbjudanden inkluderar moderna och familjeorienterade shower som har en stor publik, men det finns många serier och filmer designade för kvinnor mellan 14 och 34 år. Om du är i USA kan du titta på gratis online utan att logga in. Om du är utanför USA måste du använda ett VPN för att undvika geobegränsningar. Ta en titt på vår lista över de bästa VPN: erna för Freeform.


RankVPN ServicePriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76KryssrutaKryssruta

De typer av programmering du kan förvänta dig att se på Freeform (ABC Family) inkluderar spelfilmer, gjorda för tv-filmer, religiös programmering och syndikerade program. Cirka 82% av den amerikanska befolkningen som äger minst en tv har tillgång till den här kanalen, så om du är i USA finns det en god chans att du har det eller känner någon som gör det. Eftersom det är familjeorienterat kan naturligtvis hela familjen se det. Låt oss titta på en del av programmeringen.

 • Melissa och Joey – Familjevisning som kördes i fyra år och innehöll liknande Melissa Joan Hart och Joey Lawrence, i en stil som liknar showen Who’s The Boss på 80-talet.
 • Fosters – Teen- och familjedrama om par av samma kön som väcker en multietnisk familj.
 • Sista man stående – Familjesitcom med Tim Allen som far till 3 döttrar och marknadschef för en kedja av sportartiklar.
 • Bytte vid födseln – Den högst rankade showen för ABC-familjen om två tonåringar som byttes vid födseln och bor i två mycket olika världar. Det är den första serien på nätverks-tv som visar hela scener tagna på amerikanska teckenspråk (ASL). Det visar också några av de problem som döva barn står inför i motsats till “Hearies” som de hänvisas till på showen.
 • grekisk – Drama / komedi-show om studenter som deltar i brorterniteter och sororities vid det fiktiva Cypern-Rhodos universitet.

Beroende på tid på året kommer stationen att visa familjefilmer i full längd som släpptes i teatrar. Några exempel på dessa är How the Grinch Stole Chtistmas och National Lampoon’s Christmas Vacation. Det här är bara några av programmen och filmerna som sänds, men det finns många fler. När kabelkanalernas framtid blir mindre säker är frågan vad som kommer att hända med kanaler som ABC Family? En del av det kan redan besvaras. Freeform (ABC Family) har sålt en del av licensieringen av shower till online-streamingtjänster som Netflix och Hulu.

Förändring är något som ABC Family är bekant med. Det började faktiskt 1977 som en division av en populär TV-predikant vid namn Pat Robertson. Under tiden har den utvecklats till familjekanalen och köptes av Fox 1998. År 2001 köpte ABC kanalen och döpte om den till ABC-familjen. Inte många stationer har den livslängd som den har, och inte heller åtagandet att visa familjesändningar.

Varför använda ett VPN för att strömma innehåll från ABC Family? Det är bra om du för närvarande är i USA, men vad händer om du inte är det? Om du är bosatt och reser utomlands eller om du försöker titta från ett annat land skulle du vara blockerad från att se programmeringen utanför USA. Blockering sker på grund av att tekniken som låter innehållet strömma också läser var datorn finns. Det är där att använda ett VPN skulle vara en smart idé. Allt du behöver göra är att ansluta till en server i USA och du är inställd. Du kan göra detta från alla länder du är i. Genom att göra det luras tekniken in att tänka att du är belägen i USA, även om du inte är.

En annan användbar funktion hos en VPN handlar om säkerhetsaspekten. Genom att använda ett VPN skapar du en säker anslutning till en server i USA eller något annat land som du vill ansluta till. VPN lägger till ett lager av kryptering till allt du gör online, oavsett om du försöker ta bort blockering av innehåll som detta eller utföra mer känsliga åtgärder. Vi rekommenderar faktiskt att du använder ett VPN för att skydda din integritet. I dagens samhälle finns det många människor som skulle älska att ta hand om din personliga information.

Du bör se nu att det finns några goda fördelar med att använda en VPN, och det är en nödvändighet om du planerar att titta på Freeform utanför USA. Vilken är bäst? Alla val vi nämner i tabellen ovan är bra alternativ, och vi känner att du skulle vara nöjd med någon av dem. Vi har dock några favoriter i listan. ExpressVPN är överst, eftersom vi anser att det är den bästa VPN övergripande. De erbjuder ett pålitligt nätverk och servrar runt om i världen. De erbjuder snabba hastigheter som är bra för att avblockera och strömma innehåll som ABC Family eller andra. Vi bör också nämna funktionen ExpressVPN MediaStreamer (Smart DNS). Det hjälper dig att titta på saker som Netflix, ABC Family och annat utan krypteringskostnader. Det är en bra lösning om du har hastighetsproblem, men du ser innehållet okrypterat. SmartDNS kommer säkert att fungera, men det saknar integritetsskyddet för en VPN. Lyckligtvis har ExpressVPN-medlemmar obegränsad tillgång till båda tjänsterna.

Låt oss hoppa direkt in och titta närmare på de bästa VPN: er för Freeform.

1. Bästa VPN för Freeform: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda användarens integritet. Du kan ansluta till deras VPN-nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till fem samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att konfigurera den. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för freeform: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster för priset om du prenumererar på ett konto under en längre tid. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad). Du kan använda NordVPN-webbläsartillägget för Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN erbjuder några avancerade sekretessfunktioner som dubbla VPN, P2P-servrar och dedicerad IP som verkligen hjälper tjänsten att sticker ut.

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för freeform: PIA

Privat internetuppkoppling

Registrera dig i 12 månader för bara $ 3,33 per månad (72% rabatt)

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 29 länder. PIA-teamet har organiserat sina servrar efter region, land och stad. Du hittar hastigheten för att vara snabb för det mesta.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

PIA erbjuder en Windows-klient och andra appar som är enkla och enkla att använda. Du vill dock inte underskatta det. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer för att hjälpa dig hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat tillgång till Internet erbjuder medlemmarna en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

4. Bästa VPN för Freeform: CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda teamet även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars återbetalningsgaranti.

Besök CyberGhost

5. Bästa VPN för Freeform: IPVanish

IPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 5,20 per månad (57% rabatt)

USA är hem för flera populära VPN-tjänster, men ingen snabbare än IPVanish. Vi vet av personlig erfarenhet att IPVanish kommer att fungera ganska bra oavsett vilken region i landet du är i. Deras servrar är snabba och VPN-tjänsten har fler serverplatser i USA än de flesta VPN-leverantörer.

Tillsammans med ett stort fotavtryck i USA är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Deras VPN-nätverk har genomgående varit det snabbaste i Nordamerika i våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder som USA och Storbritannien. Du kan välja en plats eller bli mer specifik genom att välja en enskild server. IPVanish är utmärkt för spel men kan drabbas och missar för att blockera populära streamingtjänster.

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad tillgång till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer. Du kan till och med ställa in din router för att skydda alla enheter i ditt nätverk. VPN-tjänsten är ganska populär bland Kodi-användare. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

Om du önskar andra val, vänligen titta på vår topp 10 VPN-tjänster sida. Du borde dock inte behöva göra det. De som vi nämner här finns på listan på grund av flera kriterier. Dessa är baserade på pris, hastighet, säkerhet och serverplatser. Återigen känner vi att du kommer att vara nöjd med något av de alternativ vi listar här. När du väljer ett VPN vill du välja ett som kommer att blockera innehållet du vill se och skydda din integritet. De leverantörer vi nämner här är välkända och kommer alla göra det.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map