Bästa VPN: er för Evanston

Evanston, IlEvanston, Illinois är en stad som ligger 12 mil norr om Chicago. Från 2010 hade den en befolkning på 74 000 människor. Naturligtvis finns det många saker som är attraktiva i området som främst härrör från närheten till Chicago. Utöver dess plats är det hem för Northwestern University Wildcats. Om du ska besöka staden kommer du definitivt att vilja använda en VPN medan du använder offentlig WiFi. Innan vi berättar varför det är så viktigt, vänligen titta på vår lista över de bästa VPN: n för Evanston.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75PIA80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 4.87IPVanish76Kryssruta

Före 1830-talet var Evanston-området mestadels obebodd. Stadens etablering 1851 berodde till stor del på gruppen av affärsledare som grundade Northwestern University. Universitetsstiftarna lämnade in planerna för staden efter att ha köpt flera hundra tunnland mark från Dr. John Foster. De kallade staden Evanston till ära för John Evans eftersom han var en av deras ledare. Evans hade också en hand i Colorado historia.

Idag kan du hitta ett antal saker att göra i Evanston. Det inkluderar teaterupplevelser, Grosse Point-fyren, Evanston History Center, flera museer, sportevenemang och mer. Oavsett vad du vill göra när du är där kan du hitta det där om du inkluderar Chicago i området. Du har slut på saker att göra när du besöker staden.

Som sagt är det troligt att du förmodligen kommer att använda offentlig WiFi när du gör det. I så fall har du tur. Många företag erbjuder gratis allmän WiFi till sina kunder. Även om det är bra, kan det också vara farligt. När du ansluter till ett VPN skapar du en säker och krypterad anslutning till servern du väljer. Det gör det mycket svårare för cybertyver att stjäla dina personuppgifter.

Det andra skälet till att använda ett VPN är att hjälpa dig att ta dig runt nätverks- och geobegränsningar. Om du någonsin har blockerats från att se visst innehåll vet du redan vad ett nätverksblock är. Å andra sidan, om du någonsin har försökt se något på nätet där det sändes på tv och blivit blockerat, vet du om geobegränsningar. I det här fallet ansluter du till ett VPN på en annan plats. Det kommer att få programvaran att tro att du befinner dig någon annanstans. På så sätt kan du titta på eller komma åt innehåll precis som du förväntar dig.

Även om det är de två största anledningarna till att använda ett VPN, hittar du förmodligen andra. Det är viktigt att skydda din integritet mot cybercrooks och det är irriterande när du stöter på geo-block. Hursomhelst har du täckt en VPN. Med alla tillgängliga protokollalternativ finns det flera du vill leta efter. Vi föreslår att du använder antingen IKEv2- eller OpenVPN-krypteringsprotokollen. Om du får ett alternativ att välja mellan versioner av OpenVPN, är UDP-versionen den snabbaste. TCP-versionen är dock lämplig för dem med anslutningsproblem.

1. Bästa VPN för Evanston: IPVanish

IPVanish

Evanston ligger cirka 20 kilometer från Chicago. Därför får du bra svarstider. VPN-tjänsten har fler serverplatser i USA än de andra företagen på vår lista. Detta gör dem till vår go-to VPN för Evanston.

Länder PlatserUSA Serverplatser
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Tillsammans med ett stort fotavtryck i USA är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Nätverket har genomgående varit den snabbaste VPN i Nordamerika och Europa i våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder som USA och Storbritannien. Du kan välja en plats eller en enskild server.

IPVanish är värd för 56 servrar i Chicago och du kan välja att ansluta till någon av dem. Vi föreslår att du väljer en som börjar med ”a” i servernamnet. Till exempel chi.a01.ipvanish.com. I de flesta fall kommer “a” -servern att vara de snabbaste. Vi testade en IPVanish-server i Chicago och fann att hastigheten var 64,05 Mbps på vår kabel-internetanslutning som maxar ut runt samma hastighet.

IPVanish Chicago hastighetstest

När det gäller värde är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad åtkomst till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer för $ 7,50 per månad eller $ 58.49 per år. Det fungerar bara 4,87 $ per månad på årsplanen. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

2. Bästa VPN för Evanston: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. Tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra live sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats.

Länder PlatserUSA Serverplatser
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Som du kan se i tabellen ovan, hanterar ExpressVPN ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket hundratals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritlag var som helst.

ExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du kan inte välja en specifik server. Istället väljer klienten en server på den valda platsen. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Detta gäller för Chicago (eftersom det är den närmaste staden till Evanston). Du vill välja fliken “Alla”, öppna Amerika och sedan öppna USA. Vid denna punkt kan du välja serverplatsen USA – Chicago. Som ni kan se testade vi en server i Chicago och hastigheten var 58,03 Mbps.

ExpressVPN Chicago hastighetstest

Medan ExpressVPN säljs till en högre prispunkt än de andra tjänsterna i vår lista, är värdet högt med tanke på storleken på deras nätverks- och tjänstefunktioner. Du kan ansluta en dator, handenhet, router och spelkonsol (SmartDNS) till ett enda VPN-konto för bara 6,67 dollar per månad med ett årsabonnemang.

Besök ExpressVPN

3. Bästa VPN för Evanston: VyprVPN

VyprVPN

VyprVPN-teamet är baserat i Austin, Texas och har en lång historia av att kämpa för användarens integritet på Internet. De har varit värd för en årlig sekretesspanel på SXSW i flera år och har till och med tillbringat tid i Washington, DC för att lobbya för sekretessreformer. Du hittar VPN-tjänsten som överensstämmer med deras värden.

Länder PlatserUSA Serverplatser
6271Austin, Chicago, Los Angeles, Miami, New York City, San Francisco, Seattle, Washington DC

Du kommer att märka några tillagda funktioner med VyprVPN beroende på vilket konto du väljer. VyprVPN Premium-planen innehåller 5 samtidiga anslutningar, VyprVPN Cloud och Chameleon-protokollet. VyprVPNs molnfunktion låter dig styra din egen VPN-server i molnet medan Chameleon-protokollet hjälper användare i länder som Kina att komma runt regeringscensur.

VyprVPN-klienten ger dig inte möjligheten att välja ett specifikt servernummer i Chicago. Istället vill du byta plats till Chicago. Därifrån kommer klienten automatiskt att ansluta dig till den bästa VPN-servern i Chicago. Du kan se resultaten av hastighetstestet nedan. Vi kunde uppnå en nedladdningshastighet på 52,18 Mbps efter att ha anslutit till en server i Chicago.

VyprVPN Chicago hastighetstest

VyprVPN har varit snäll med att erbjuda våra besökare 25% rabatt. Kupongen staplas ovanpå sina normala rabatter. Du kan njuta av obegränsad VPN och VyprVPN Cloud för bara $ 12,95 per månad eller $ 60 per år. Årskontot fungerar bara $ 5,00 per månad. Nya användare täcks av en 3-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök VyprVPN

Om du är intresserad av att titta på andra alternativ, känn dig fri att titta på våra topp 10 VPN tjänster lista. Vi tror dock inte att du behöver göra det. Vi gjorde våra val baserade på hastighet, tillförlitlighet, pris, säkerhet och leverantörer med servrar belägna i eller i närheten av Chicago. På så sätt vet du att du kommer att få de bästa hastigheterna. Naturligtvis har de alla bra nätverk. Hastighet är viktigt om du planerar att ladda ner eller strömma innehåll. Ingen vill se deras favoritsportevenemang eller webbplatsbuffert. De leverantörer som vi nämnde ovan är de bästa alternativen för att göra det, oavsett vilka populära tjänster du vill använda. Förhoppningsvis kan du använda vår guide för att fatta rätt beslut för dig.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map