Bästa VPN: er för Ecuador

ecuadorEcuador är ett litet kustland som ligger i den nordvästra delen av Sydamerika. Det har en nuvarande uppskattad befolkning på 16,5 miljoner invånare. Landet drar besökare med affärsmöjligheter, väderdiversitet, historia, god mat och mer. Om du kommer att besöka Ecuador av fritids- eller affärsskäl, vill du dra fördel av den stora tillgången på WiFi. Du måste dock också se till att du ansluter till ett VPN. Vi ska berätta varför det är viktigt inom kort. Ta först en titt på de bästa VPN: erna för Ecuador.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1HMA Pro VPN$ 4.29HideMyAss280
2PureVPN$ 2.88SaferVPN180KryssrutaKryssruta
3ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta

När du läser rapporten från Freedomhouse.org får du veta att myndigheternas övervakning av internet är vanligt i Ecuador. Det är det första skälet till att använda ett VPN när du är i landet. Ledningen är inte rädd för att övervaka eller fängsla sina medborgare på grund av saker de säger. Genom att ansluta till ett VPN skapar du en säker och krypterad anslutning till en server. Det kommer att göra det mycket svårare för regeringen eller cybercrooks att kompromissa med dina uppgifter.

På samma sätt är den ecuadorianska regeringen inte rädd för att begränsa tillgången till olika webbplatser, särskilt om de är politiska. Naturligtvis blockerar de andra typer också. När du ansluter en VPN-server i ett annat land kan du komma runt de begränsningar som regeringen ålägger. På så sätt kan du gärna bläddra som du brukar göra.

Vad är den bästa VPN för Ecuador?

Internetkaféer är stora i landet. och internetanvändningen har svampat under de senaste åren. Men vår främsta faktor när man tittar på de bästa alternativen för landet är säkerhet. På grund av övervakning och blockering av olika webbplatser beslutade vi att använda följande faktorer. Dessa faktorer är:

 • Kryptering med hög kvalitet på militär nivå för att ge stort skydd
 • Leverantörer med ingen loggpolicy
 • Stort nätverk av servrar för att eliminera kopplingar
 • Förmåga att komma runt censur som åläggs av regeringen
 • Snabba servrar som fungerar bra i Ecuador
 • Leverantörer med stöd för flera plattformar för mobila enheter inklusive Amazon Firestick

Nu när vi har ställt in dessa faktorer, låt oss titta närmare på leverantörerna.

1. Bästa VPN för Ecuador: HMA

HMA VPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,99 per månad (75% rabatt)

HideMyAss väcktes till liv 2005 när Jack Cator, en 16-årig student i England, beslutade att han ville skapa en tjänst för att hjälpa människor att undvika censur. Specifikt kunde Jack inte få åtkomst till webbplatser på sociala medier och onlinespel eftersom de var blockerade i skolnätverket. HMA lade till hundratusentals användare den första månaden och har sedan dess vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen med över 350 serverplatser. Privax, moderbolaget till HMA Pro VPN, gick med i AVG-teamet 2015.

HMA Ecuador hastighetstest

För dig som vill hitta en VPN-leverantör med flest serverplatser är HideMyAss ditt bästa val. Tänk bara på att HMA loggar användaraktivitet vilket är ett problem för vissa VPN-användare. HMA är värd för vissa VPN-servrar i Ecuador, särskilt i Quito. För att ansluta till en server där, vill du gå in i “Platsläge” och välja “Ändra plats” för att komma igång. Klicka sedan på fliken “Städer” och sök efter Quito. Vi anslöt till en server där för att testa och fann hastigheten 120,44 Mbps.

2016 ledde HMA och några andra ledande VPN-leverantörer vägen för att förenkla sin kundanpassade programvara. Resultatet är en fullständig uppsättning anpassade appar som gör det enkelt för alla användare att ansluta till HMA-nätverket och kryptera din anslutning. De har mjukvara tillgänglig för Windows, Mac, Android och iOS. Du kan också ansluta till HMA via din router. HMA erbjuder obegränsad VPN-åtkomst från bara $ 4,99 per månad och erbjuder alla nya användare en 30-dagars riskfri pengarna tillbaka-garanti.

Besök Hide My Ass

2. Bästa VPN för Ecuador: PureVPN

PureVPN

Registrera dig i 24 månader för bara $ 2,88 per månad (74% rabatt)

PureVPN har varit verksamt sedan 2007 och gjort dem till en av de äldsta VPN-leverantörerna på marknaden. Att ha en tidig start har hjälpt dem att expandera och förnya sig. PureVPN har en av de bästa VPN-klienterna som finns på marknaden. De har också gratisappar för både iOS och Android.

Innovation är ett område som hjälper PureVPN att sticker ut från förpackningen. De fortsätter att lägga till nya funktioner och tillägg till tjänsten. Du kan lägga till NAT-brandvägg, en dedikerad IP-adress, StealthVPN-webbläsare och ett specialalternativ som kallas dedikerad streaming för att påskynda din prestanda.

PureVPN Ecuador hastighetstest

Eftersom vi ville testa en server i Quito, Ecuador, öppnade vi Windows-klienten och klickade på alternativet ”Land Selection Tool”. Därifrån kan du utöka vilket land som helst och välja en specifik server med fliken “Bläddra i alla servrar”. PureVPN-nätverket har flera servrar i Ecuador. Vi anslöt till en av dem och testade prestandan. Som ni ser var vår nedladdningshastighet 37,16 Mbps.

PureVPN klarar sig riktigt bra i priskategorin. De har sänkt prissättningen med över 50% när tjänsten fortsätter att växa. Du kan registrera dig för obegränsat VPN och få tillgång till alla deras serverplatser från bara $ 4,99 per månad. Årsplanen är ett stort värde.

Besök PureVPN

3. Bästa VPN för Ecuador: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN Ecuador hastighetstestExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du kan inte välja en specifik server. Istället väljer klienten en server på den valda platsen. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Du kanske upplever det problemet med servrar i Ecuador. Välj bara fliken “Alla”, öppna Amerika och öppna sedan Ecuador. Just nu kan du välja servrar där. När vi testade en server i Quito, Ecuador, var hastigheten 16,13 Mbps.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

Och där har du de bästa alternativen att använda om du besöker Ecuador. Förhoppningsvis kan du se varför det är så viktigt att ansluta ett VPN när du är i landet. Om du vill titta på andra alternativ kan du se våra topp 10 VPN-lista. Även om de också är bra, tog vi våra val baserat på de bästa alternativen optimerade för Ecuador. Oavsett vilka internetaktiviteter du bedriver när du är där, dessa faktorer är viktiga. Genom att använda vår guide kan vi hjälpa dig att göra rätt val.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map