Bästa VPN: er för College Station

College StationCollege Station, Texas ligger i den öst-centrala delen av staten i hjärtat av Brazos Valley. För att ge dig en referensram är det 90 mil nordväst om Houston. Tunnelområdet är värd 255 000 människor medan den faktiska staden är hem för cirka 93k. Det finns flera skäl till varför du skulle besöka staden. Den största anledningen till att besöka staden är emellertid på grund av Texas A&M University. Oavsett vilken anledning du besöker, vill du inte använda offentlig WiFi utan att använda ett VPN först. Innan vi förklarar mer i detalj, vänligen titta på vår lista över de bästa VPN: erna för College Station.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75PIA80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kryssruta

Ursprunget på College Station går tillbaka till 1860. När Houston och Texas Central Railway började byggas genom regionen. 11 år senare väljer lagstiftaren platsen som jordbrukshem & Mechanical College of Texas. Det var först 1963 som skolan bytte namn till Texas A&M. Som ni kan gissa är högskolasystemet den största arbetsgivaren i regionen.

Naturligtvis är högskolesporter stora evenemang i området. Mer specifikt är college fotboll enormt. Texas A&M-stadion rymmer cirka 102 000 människor. Sporten drar många och det är bra för stadens ekonomi. De är inte rädda för att spendera pengar på en bra fotbollstränare.

Oavsett varför du besöker staden, är chansen stor att du kommer att ha lite stillestånd. Lyckligtvis erbjuder ett antal företag gratis WiFi. Innan du utnyttjar det måste du använda ett VPN. Det beror också på att brottslingar gillar det. Du kan satsa på att det alltid finns någon som lurar om, bara väntar på att hitta ett sårbart mål. Genom att använda ett VPN skapar du en säker och privat anslutning till servern du väljer. Det gör det mycket tuffare för alla cybercrooks att få dina känsliga data.

Nästa anledning till att använda ett VPN är att hjälpa dig att komma runt geobegränsningar. Låt oss säga att du vill titta på ett fotbollsmatch men inte kan få biljetter. Istället för att gå till en bar vill du titta på den online. Men du kommer att stöta på en blackout på grund av licensrättigheter. Genom att använda ett VPN i det här fallet kan du ansluta till en server i ett annat område. Det hindrar detekteringsprogramvaran från att veta var du är. På så sätt kan du njuta av spelet som du normalt skulle göra.

Det finns ytterligare ett exempel vi kan använda. Om du försöker använda WiFi i skolan kommer de vanligtvis att blockera dig från att komma åt vissa webbplatser som du normalt sett skulle tycka om. Brandväggar som det är vanliga vid alla skolor och till och med företag. VPN hjälper dig också komma runt dessa begränsningar. Nu ska vi titta på några av de bästa alternativen att använda.

1. Bästa VPN för College Station: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats.

Länder PlatserUSA-serverplatser
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Som du kan se i tabellen ovan, hanterar ExpressVPN ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket hundratals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritlag var som helst.

ExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du kan inte välja en specifik server. Istället väljer klienten en server på den valda platsen. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Detta gäller för Dallas (eftersom det är det närmaste alternativet till College Station). Du vill välja fliken “Alla”, öppna Amerika och sedan öppna USA. På denna punkt kan du välja serverplatsen USA – Dallas. Som ni kan se testade vi en server i Dallas och hastigheten var 59,55 Mbps.

ExpressVPN Houston hastighetstest

Medan ExpressVPN säljs till en högre prispunkt än de andra tjänsterna i vår lista, är värdet högt med tanke på storleken på deras nätverks- och tjänstefunktioner. Du kan ansluta en dator, handenhet, router och spelkonsol (SmartDNS) till ett enda VPN-konto för bara 6,67 dollar per månad med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för College Station: IPVanish

IPVanish

De största sektorerna i College Stations ekonomi har att göra med sport och universitetet. Även om det inte finns några servrar i College Station specifikt, kommer en anslutning till en server i Dallas att ge dig stora hastigheter. IPVanish har fler serverplatser i USA än de flesta VPN-företag. Detta gör dem till ett av våra bästa val för att använda ett VPN när du är på College Station.

Länder PlatserUSA-serverplatser
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Tillsammans med ett stort fotavtryck i USA är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Nätverket har genomgående varit den snabbaste VPN i Nordamerika och Europa i våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder som USA och Storbritannien. Du kan välja en plats eller en enskild server.

IPVanish är värd för 36 servrar i Dallas och du kan välja att ansluta till någon av dem du vill. Vi föreslår att du väljer en som börjar med ”a” i servernamnet. Till exempel dal-a01.ipvanish.com. I de flesta fall kommer “a” -servern att vara de snabbaste. Vi testade en IPVanish-server i Dallas, dal-a26, på grund av dess närhet till College Station, och fann hastigheten 63,83 Mbps.

IPVanish Houston hastighetstest

När det gäller värde är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad åtkomst till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer för $ 7,50 per månad eller $ 58.49 per år. Det fungerar bara 4,87 $ per månad på årsplanen. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

3. Bästa VPN för College Station: PureVPN

PureVPN

PureVPN har varit verksamt sedan 2007, vilket gör dem till en av de äldsta VPN-leverantörerna på marknaden. Att ha en tidig start har hjälpt dem att expandera och förnya sig. PureVPN har en av de bästa VPN-klienterna som finns på marknaden. De har också gratisappar för både iOS och Android

CountriesServersProtocols
58750SSTP, PPTP, L2TP, Open

Innovation är ett område som hjälper PureVPN att sticker ut från förpackningen. De fortsätter att lägga till nya funktioner och tillägg till tjänsten. Du kan lägga till NAT-brandvägg, en dedikerad IP-adress, StealthVPN-webbläsare och ett specialalternativ som kallas dedikerad streaming för att påskynda din prestanda.

Eftersom vi ville testa en server i närheten av College Station, öppnade vi Windows-klienten och klickade på alternativet “Country Selection Tool”. Därifrån kan du utöka vilket land som helst och välja en specifik server med fliken “Bläddra i alla servrar”. PureVPN-nätverket har flera servrar i Houston. Vi anslöt till en av dem och testade prestandan. Som ni ser var vår nedladdningshastighet 61,35 Mbps.

PureVPN Houston hastighetstest

PureVPN klarar sig riktigt bra i priskategorin. De har sänkt prissättningen med över 50% när tjänsten fortsätter att växa. Du kan registrera dig för obegränsad VPN och få tillgång till alla deras serverplatser från bara 4,99 dollar per månad. Årsplanen är ett stort värde.

Besök PureVPN

Även om vi anser att vi har gett dig de bästa tillgängliga alternativen kan du alltid titta på våra topp 10 VPN tjänster lista. Vi valde dem baserat på hastighet, tillförlitlighet, pris och säkerhet. Många leverantörer har servrar i eller runt regionen. På så sätt kan du vara säker på att du har de bästa hastigheterna. Naturligtvis har de alla bra nätverk. Hastighet är viktigt om du planerar att ladda ner eller strömma liveinnehåll. De leverantörer som vi nämnde ovan är de bästa alternativen för att göra det, oavsett vilka populära tjänster du vill använda. Genom att använda vår guide kan du fatta det bästa tillgängliga beslutet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map