Bästa VPN: er för Chile

ChileChile är ett långt och smalt land som ligger på västkusten i Sydamerika. Även om du inte skulle veta det är landet rankat 37: e i storlek totalt i världen. Den har den högsta byggnaden på kontinenten som är 64 våningar hög. Det finns många vackra platser i landet inklusive deras huvudstad Santiago. Om du ska resa till Chile vill du inte använda det offentliga internet utan VPN. Vi kommer att förklara mer på ett ögonblick, men först titta på vår lista över de bästa VPN: erna för Chile.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kryssruta

Chile fick sitt oberoende från Spanien 1810. Landets namn tros i allmänhet komma från en inhemsk kultur som betyder där landet slutar. Naturligtvis finns det bevis på kultur som går tillbaka långt innan oberoende. För närvarande är landets regering en Unitary president konstitutionell republik och är den mest stabila i Sydamerika.

På grund av dess storlek och längd finns det ett brett och mångfald av olika klimat att njuta av i landet. Från Andesbergen till stranden till en öken till de tropiska områdena i söder kan alla typer av klimat hittas där. Om du letar efter nya typer av upplevelser kan du enkelt hitta dem någonstans i landet. Se bara till att klä dig på rätt sätt för det specifika område och tid på året du besöker.

Internetåtkomst och sekretess i Chile

Medan Chile har en hel del löften, är internetanvändningen av medborgarna i landet bara cirka 40%. Det betyder att majoriteten av landet inte använder det. Även om det finns platser som erbjuder höghastighetsinternet, varierar de flesta av anslutningarna 1-10 Mbps. Du borde dock inte ha några problem att hitta höghastighet på internetcaféet eller hotellet. Det betyder också att rovdjur också kan, så att använda ett VPN är en bra idé.

Genom att använda ett VPN krypterar du din trafik för att bättre skydda den från nyfikna ögon. Gratis WiFi erbjuds av ett växande antal platser. Du riskerar att någon får dina privata och känsliga uppgifter. Oavsett om det är finansiella poster, företagshemligheter eller andra saker, är du sårbar om du inte ansluter till ett VPN för att kryptera dina data och hjälpa till att säkra din integritet. Genom att göra det gör du det mycket svårare för nyfikna ögon att stjäla din personliga information.

Chile var ett av de första länderna som undertecknade lagstiftningen om neutral neutralitet. De blockerar inte något slags lagligt innehåll och ISP: er är förbjudna att göra det. De verkar inte heller spionera på sina användare. Det betyder inte att du kan komma åt ditt favoritprogram hemifrån. Det är en andra anledning att använda ett VPN. Ibland är innehåll begränsat till ett visst område i världen på grund av licensrättigheter. Om du vill titta på något hemifrån behöver du ett VPN för att kunna njuta av det.

Hur man väljer ett VPN för Chile

Oavsett om du vill skydda din integritet från nyfikna ögon eller komma runt geobegränsningar du kan stöta på, kommer du att vilja använda en VPN medan du är i Chile. Det finns ett antal val när det gäller leverantörer och ibland är det svårt att veta vilket som är det bästa alternativet. Som vi nämnde skyddar en VPN din integritet genom att använda kryptering. Många av de leverantörer vi nämner ger dig val mellan protokoll. Den du alltid ska välja är OpenVPN.

Det beror på att det anses vara det bästa valet i samhället. Om du får alternativet mellan UDP- och TCP-versionen kommer båda att göra jobbet snyggt. Skillnaden är att UDP är snabbare, så det kan vara att föredra. Om du har problem med anslutningen vill du kolla in TCP-versionen. Även om det är långsammare, har du en bättre chans att hålla din anslutning uppe.

För några av våra andra val kan du ta en titt på vår topp 10 VPN tjänster lista. Vi tror dock inte att du behöver göra det. Alternativen är baserade på säkerhet, hastighet, tillförlitlighet och pris. De är också leverantörer med ett bra nätverk av VPN-servrar i den sydamerikanska regionen. På så sätt kan du få de bästa hastigheterna. Naturligtvis har de alla bra nätverk. Hastighet är viktigt om du planerar att komma åt, ladda ner eller strömma innehåll. Vi hoppas att vår guide har hjälpt dig att välja det bästa alternativet för dina behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map