Bästa VPN: er för Chicago

chicagoMedan Chicago, Illinois, införlivades samma år som Atlanta 1837, har befolkningen i det större metroområdet exploderat. Idag är det den tredje största i USA. Det finns många saker som gör staden till en populär plats att besöka. Från historia till sport till större företag, människor kommer till Chicago från hela världen. Det har också blivit en populär plats för konferenser. Oavsett dina skäl för att resa till staden finns det några goda skäl att använda ett VPN medan du är där. Vi berättar mer om det inom kort. Börja med att titta på vår lista över de bästa VPN: erna för Chicago.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75PIA80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 4.87IPVanish76Kryssruta

Om du snart ska resa till Chicago hittar du mycket att göra och se. Det finns museer, djurparker och till och med en strandlinje som du kan njuta av. Om de inte vädjar till dig finns det många andra saker att göra. Idrottsfans är för en godbit med Chicago Bears, Bulls och Blackhawks som erbjuder nästan året runt spänning. Om du planerar att titta på ditt favorit Chicago-team kommer en VPN att hjälpa till att blockera geo- och blackout-begränsningar.

Med storleken på Chicago, är det första skälet att använda ett VPN där integritet. Gratis wifi är bra, men det kan väcka oönskad uppmärksamhet. Du vet aldrig när någon väntar på att du ska ansluta till en ledig plats så att de kan stjäla känslig information. Det är lätt att göra om du är oskyddad.

För dig som reser till staden från andra platser kan du behöva ansluta till din hemregion eller andra. Om du försöker göra det utan att använda ett VPN kan du stöta på geobegränsningar. Dessa är begränsningar som tillämpas så att användare inte kan se innehåll om de befinner sig inom eller utanför ett visst område. Ett exempel på det är att du kanske inte kan se dina lokala nyheter online eftersom du inte är där. Anslut bara till ett VPN i ditt hemområde, så hjälper det dig att komma runt dessa block.

Vad är den bästa VPN för Chicago?

Vår lista över de bästa VPN: erna för Chicago är baserad på följande kriterier:

 • Hastighetstester utförda på VPN-servrar i Chicago
 • Nätverkssäkerhet för streaming av live-sport
 • Höga krypteringsnivåer för att skydda din integritet online
 • Preference ges till VPN som inte har användarloggar
 • Stöd för Kodi, torrentrafik och populära onlinespel.
 • Mobilappar och streamingstöd för Amazon Firestick-användare

Utan ytterligare försening är här en lista över de bästa VPN-tjänsterna för Chicago:

1. Bästa VPN för Chicago: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögon och 14 ögon länderna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN Chicago hastighetstestExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men behöver inte välja en specifik server. Istället väljer klienten den snabbaste servern på din valda plats. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Detta är sant för Chicago. Du vill välja fliken “Alla”, öppna Amerika och sedan öppna USA. Just nu kan du välja en serverplats. Medan ExpressVPN har servrar i Chicago, fungerar deras plats i Kansas City bättre. Som ni kan se testade vi en server i KC till Chicago och hastigheten var 231,58 Mbps.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd för spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Chicago: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

NordVPN Chicago hastighetstestNordVPN är värd för ett antal servrar i Chicago. Från konsolen, genom att klicka på de tre horisontella prickarna till höger om landet, kan du hitta serverområdet och se procenttal för tillgängliga servrar. Vi testade den amerikanska servern i Chicago och nedladdningshastigheten var 171,20 Mbps.

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Chicago: PIA

Privat internetuppkoppling

Registrera dig i 12 månader för bara $ 3,33 per månad (72% rabatt)

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 29 länder. Som ni kan se nedan har PIA-teamet organiserat sina servrar efter region, land och stad. Serverplatserna listas i alfabetisk ordning per land.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

PIA Chicago hastighetstestVi använder PIAs Windows-klient och det finns inte mycket åt det när det gäller installation och användning. Dess enkelhet betyder inte att klienten inte är funktionsrik. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer och hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet. Som ni kan se, visade vårt hastighetstest att PIA körde med 178 Mbps när den var ansluten till Chicago.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat tillgång till Internet erbjuder medlemmarna en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

4. Bästa VPN för Chicago: CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda teamet även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost Chicago hastighetstestEftersom vi ville testa en server i Chicago, öppnade vi Windows-klienten och utökade gränssnittet. Därifrån vill du klicka på fliken “Alla servrar” om den inte redan är aktiv. Rulla ner till USA och klicka till höger om stjärnan. Detta kommer att få en fullständig lista över servrar i landet. CyberGhost-nätverket innehåller några servrar i Chicago. Vi anslöt till en server där och vi fick en hastighet på 62,90 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök CyberGhost

5. Bästa VPN för Chicago: IPVanish

IPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 5,20 per månad (57% rabatt)

Vi hade nöjet att besöka Chicago under St. Patrick’s Day-paraden 2017 och var ganska nöjda med prestandan för IPVanish från vårt hotell och runt om i staden. VPN-tjänsten har fler serverplatser i USA än de andra företagen på vår lista. Detta gör dem till vår go-to VPN för Chicago.

Tillsammans med ett stort fotavtryck i USA är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Nätverket har genomgående varit den snabbaste VPN i Nordamerika och Europa i våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder som USA och Storbritannien. Du kan välja en plats eller en enskild server.

IPVanish Chicago hastighetstestIPVanish är värd för 56 servrar i Chicago och du kan välja att ansluta till någon av dem. Vi föreslår att du väljer en som börjar med ”a” i servernamnet. Till exempel chi.a01.ipvanish.com. I de flesta fall kommer “a” -servern att vara de snabbaste. Vi testade en IPVanish-server i Chicago och fann att hastigheten var 94,85 Mbps på vår kabel-internetanslutning.

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad tillgång till deras VPN-nätverk och anpassad mjukvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer till ett mycket rimligt pris. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

Om du letar efter fler alternativ är du välkommen att kolla in vår topp 10 VPN tjänster lista. Vi tror dock att du kommer att vara nöjd med alternativen som vi gav dig ovan. De valdes utifrån hastighet, tillförlitlighet, pris och säkerhet. Vi letade också efter leverantörer med servrar i Chicago. På så sätt kan du vara säker på att du har de bästa hastigheterna. Naturligtvis har de alla bra nätverk. Hastighet är viktigt om du planerar att ladda ner eller strömma HD-innehåll. De leverantörer som vi nämnde ovan är de bästa alternativen för att göra det, oavsett vilka populära tjänster du vill använda. Förhoppningsvis hjälper vår guide dig att fatta ett så bra beslut som möjligt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map