Bästa VPN: er för Chennai, Indien

ChennaiChennai är en kuststad som ligger i norra Indien vid Bengalbukten. Det har en befolkning på över 7 miljoner människor och kallades ursprungligen Madras. Det finns ett antal affärsmöjligheter i staden, men andra besöker av olika skäl. Några av dessa inkluderar världens äldsta tempel, den näst längsta stadsstranden, fågelskådning och mer. Allt detta sagt, om du planerar att använda internet medan du är i staden, kommer du att vilja använda en VPN. Vi kommer in på detaljerna om varför på ett ögonblick. Ta först en titt på våra bästa VPN: er för Chennai.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
3NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta

Ur perspektivet från Freedomhouse.org-rapporten listas Indien endast delvis. Internetmättnad är mycket låg i landet, och det har funnits några mycket ovanliga regler för användning och anslutning. Det är därför du vill ansluta till ett VPN innan du använder internet. När du gör det skapar du en säker och krypterad anslutning till servern i regionen. På så sätt kommer du att göra det mycket svårare för nyfikna ögon av regeringen att övervaka dig.

Det andra skälet till att använda ett VPN medan du är i Chennai är att hjälpa dig att komma runt regeringscensur. Det finns definitivt bevis på att vissa sociala medier är blockerade såväl som appar som WhatsApp. Genom att ansluta till ett VPN i en annan region kan du fullfölja programvaran för blockering och censur så att du tror att du befinner dig någon annanstans. På så sätt kan du bläddra som du normalt skulle göra.

Vad är den bästa VPN för Chennai?

Eftersom du verkligen borde oroa dig för övervakning i Chennai kommer vi att fokusera på säkerhetsegenskaper:

 • VPN-leverantörer som inte har användarloggar
 • Stark kryptering av militär kvalitet som hjälper dig att skydda integriteten från nyfikna ögon
 • Leverantörer med hög nätverksstabilitet för att minska antalet frånkopplingar
 • Mobilappar och support för Amazon Firestick-enheter
 • VPN-servrar som presterade bra i regionen när de testades till Chennai
 • Förmågan att ta sig runt regeringens filtrering och geobegränsningar

Här är en lista över de bästa VPN-tjänsterna för Chennai.

1. Bästa VPN för Chennai: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN Chennai hastighetstest

ExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du kan inte välja en specifik server. Istället väljer klienten en server på den valda platsen. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Du kanske hittar problemet med servrar i Indien. Välj bara fliken “Alla”, öppna Asien och öppna sedan Chennai. Just nu kan du välja servrar där. När vi testade en server i Chennai, Indien, var hastigheten 84,23 Mbps.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Visa ExpressVPN-erbjudanden

2. Bästa VPN för Chennai: CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda teamet även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost Chennai hastighetstest

Eftersom vi ville testa en server i Mumbai (den närmaste platsen) öppnade vi Windows-klienten och utökade gränssnittet. Därifrån vill du klicka på fliken “Alla servrar” om den inte redan är aktiv. Rulla ner till Indien och klicka till höger om stjärnan. Detta kommer att få en fullständig lista över servrar i Indien. CyberGhost-nätverket innehåller några servrar i Mumbai. Vi anslöt till en av dem och testade prestandan till Chennai. Som ni ser var vår nedladdningshastighet 73,68 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket från bara $ 2,75 per månad under deras nuvarande kampanj.

Visa CyberGhost-erbjudanden

3. Bästa VPN för Chennai: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

NordVPN Chennai hastighetstest

NordVPN är värd för ett antal servrar i Mumbai (den närmaste platsen). Från konsolen, genom att klicka på de tre horisontella prickarna till höger om landet, kan du hitta serverområdet och se procenttal för tillgängliga servrar. Vi testade en server i Mumbai, Indien, och nedladdningshastigheten var 28,12 Mbps.

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst från bara $ 3,49 per månad med ett 3-årigt medlemskap.

Se NordVPN-erbjudanden

Och där har du de bästa alternativen för att hjälpa dig komma runt censur och skydda din integritet medan du är i Chennai. Du borde definitivt kunna se varför det är viktigt nu. För att du vill se andra alternativ än ovanstående kan du alltid titta på leverantörerna på vår topp 10 VPN-lista. Samtidigt som de alla är bra alternativ, tog vi ovanstående val och optimerade dem för Chennai. Oavsett dina skäl för att åka dit är det en bra idé att använda ett VPN för skydd. Genom att läsa vår guide kan du skydda din integritet på bästa sätt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map