Bästa VPN: er för Blacksburg

Blacksburg, VirginiaBlacksburg, Virginia är en stad på cirka 43k. Det ligger väster om Roanoke, på den östra kanten av George Washington och Jefferson National Forest. Virginia Polytechnic Institute och State University (Va Tech) dominerar staden demografiskt och ekonomiskt, och den trivs på grund av skolan. Om du ska besöka VA Tech och resten av Blacksburg, vill du använda en VPN när du använder offentlig WiFi. Vi kommer att dela varför det är viktigt inom kort. Men titta först på vår lista över de bästa VPN: erna för Blacksburg.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Cyberghost$ 2.75PIA80KryssrutaKryssruta
4Surfshark$ 3.49Surfshark68KryssrutaKryssruta
5Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA52KryssrutaKryssruta

Blacksburgs historia går tillbaka till 1671. Abraham Wood, befälhavare för Fort Henry, organiserade flera expeditioner för att utforska längre västerut från Colony of Virginia. När utforskarna Batts och Fallam äntligen hittade passagen över åsen, nådde de det område som nu kallas staden Blacksburg. Den statliga lagstiftaren skapade officiellt staden den 13 januari 1798. De införlivade dock inte staden förrän 1871. Skolan grundades 1872.

Trots den långa universitetshistorien väcktes staden inte riktigt förrän andra hälften av 1900-talet. Befolkningen växte från 9 000 till 30 000 under 70-talet. Idag kan du besöka teatrar, museer, historiska platser och mer. Om du är i stan för att besöka, hittar du några saker för att hålla dig upptagen.

Oavsett varför du besöker staden kan du behöva eller vill använda allmän WiFi. Som vi nämnde tidigare vill du se till att använda ett VPN. Det är delvis för att skydda din integritet. Bara för att Blacksburg fortfarande är en liten stad, betyder det inte att du kan lämna din vakt. Det är definitivt möjligt att någon kan försöka stjäla dina personuppgifter. Genom att skapa en säker och privat anslutning till servern du väljer gör du det mycket svårare för någon att ta tag i din känsliga information.

Det andra skälet till att använda ett VPN är att hjälpa dig att ta dig runt nätverks- och geobegränsningar. Mer specifikt handlar nätbegränsningar om brandväggar du kan stöta på. Om du någonsin har varit i en skola, organisation eller företag och har hindrat dig från att se något du vill se, är det en brandvägg. På ungefär samma sätt hindrar en geobegränsning dig från att se något online, kanske för att du inte är i rätt område för det. Genom att använda ett VPN i det här fallet kan du lura programvaran till att tro att du är någon annanstans. På så sätt kan du se vad du vill se.

Det är de bästa orsakerna till att använda ett VPN om du besöker Blacksburg. Men du kan hitta mer om du börjar utforska. Oavsett vilken leverantör du registrerar dig får du förmodligen många olika protokollval. De två bästa att använda är IKEv2 och OpenVPN. Inte alla leverantörer erbjuder det första alternativet, men båda fungerar bra. När du väljer OpenVPN kan leverantörer ge dig val mellan TCP- och UDP-versionerna. I så fall är UDP snabbare medan TCP är ett bra val. Nu tittar vi närmare på leverantörerna.

1. Bästa VPN för Blacksburg: IPVanish

IPVanish

För IPVanish kommer vi att använda servrar i Atlanta (eftersom det är det bästa alternativet för Blacksburg). Vi kan berätta för er erfarenhet att servrarna är snabba och pålitliga. Du kommer också att upptäcka att IPVanish har fler serverplatser i USA som nästan alla andra VPN-tjänster. Detta gör dem till en av våra go-to VPN-apparater som ska användas dagligen i Blacksburg.

Länder PlatserUSA Serverplatser
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Tillsammans med ett stort fotavtryck i USA är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Nätverket har genomgående varit den snabbaste VPN i Nordamerika och Europa i våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder som USA och Storbritannien. Du kan välja en plats eller en enskild server.

IPVanish är värd för 48 servrar i Atlanta och du kan välja att ansluta till någon av dem. Vi föreslår att du väljer en som börjar med ”a” i servernamnet. Till exempel atl.a01.ipvanish.com. I de flesta fall kommer “a” -servern att vara de snabbaste. Vi testade en IPVanish-server i Atlanta, atl-a46, och fann hastigheten 64,00 Mbps.

IPVanish Charlotte hastighetstest

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad åtkomst till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer för $ 7,50 per månad eller $ 58.49 per år. Det fungerar bara 4,87 $ per månad på årsplanen. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

2. Bästa VPN för Blacksburg: ExpressVPN

ExpressVPN

När du använder ExpressVPN: s snabba åtkomst och MediaStreamer-funktionen tillsammans fungerar de som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. Det hjälper till att kryptera din anslutning och avblockera live sportevenemang. Du kan till och med hitta en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats.

Länder PlatserUSA Serverplatser
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Som du kan se i tabellen ovan, hanterar ExpressVPN ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket hundratals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritlag var som helst.

ExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du kan inte välja en specifik server. Istället väljer klienten en server på den valda platsen. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Detta gäller för Atlanta (eftersom det är den bästa platsen). Du vill välja fliken “Alla”, öppna Amerika och sedan öppna USA. På denna punkt kan du välja serverplatsen USA – Atlanta. Som ni kan se testade vi en server i Atlanta och hastigheten var 57,79 Mbps.

ExpressVPN charlotte hastighetstest

Medan ExpressVPN säljs till en högre prispunkt än de andra tjänsterna i vår lista, är värdet högt med tanke på storleken på deras nätverks- och tjänstefunktioner. Du kan ansluta en dator, handenhet, router och spelkonsol (SmartDNS) till ett enda VPN-konto för bara 6,67 dollar per månad med ett årsabonnemang.

Besök ExpressVPN

3. Bästa VPN för Blacksburg: NordVPN

NordVPNNordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Länder PlatserUSA Serverplatser
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster för priset om du prenumererar på en längre löptid för ditt konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

NordVPN är värd för 39 servrar i Atlanta. Tyvärr visar inte NordVPN-klienten serverns stad. De har dock vänligen försett oss servernumren för Atlanta. Du vill ansluta till en av följande servrar: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. Det enklaste sättet att välja ett specifikt servernummer är att välja fliken “Servrar” i appen och sedan sortera resultaten i alfabetisk ordning. Du kan sedan bläddra ner och välja vilket servernummer vi har listat ovan. Du kan se laddningsprocenten och avståndet till varje server. Vi testade en server i Atlanta och nedladdningshastigheten var 57,49 Mbps.

NordVPN charlotte hastighetstest

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst från bara $ 3,99 per månad med ett 2-årigt medlemskap.

Besök NordVPN

För några av de andra alternativen kan du titta på topp 10 VPN-tjänster lista. Vi tror dock inte att du behöver göra det. Våra beslut fattades baserat på hastighet, tillförlitlighet, pris, säkerhet och platser. Eftersom servrarna vi valde är snabba och är i samma allmänna region som Blacksburg, kommer du att få bästa möjliga hastigheter. Det är mycket viktigt om du vill strömma innehåll. Alla våra alternativ har fantastiska nätverk, så alla alternativ är bra. Genom att använda vår guide kan du hitta det bästa alternativet för dina behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map