Bästa VPN: er för banans exil

Utflyktens vägPath of Exile är en fantasibaserad action-RPG där du går igenom den mörka kontinenten för att hämna de som gjorde dig orolig. Det utvecklades av Grinding Gear Games och släpptes ursprungligen på Steam.com den 23 oktober 2013. Som du kan förvänta dig betyder det att det bara finns på persondatorer. Spelet har mycket action och fantastisk grafik också i den senaste versionen av det. Det är oerhört populärt och du kan säkert spela med dina vänner online. Självklart betyder det att du förmodligen kommer att töja dig när du är i spelet. För det ändamålet måste du använda ett VPN. Det finns andra skäl att använda ett, men vi förklarar mer om dem inom kort. Låt oss dock först ta en titt på de bästa VPN: erna för banan i exil.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76KryssrutaKryssruta

Detta spel skapades av hardcore-spelare och har mycket visceral actionkamp. Det finns obegränsade sätt du kan anpassa din karaktär och du kan välja mellan ett antal olika klasser inklusive häxa, duellist, ranger, templar, marauder, skugga eller scionklassen. Inuti kan du delta i dödliga uppdrag och uppdrag samt olika och slumpmässiga variationer i dem. Om du är en fan av MMORPG: er, är det den du inte vill missa.

Nu när du ser några av aspekterna av spelet finns det flera sätt en VPN kan hjälpa dig när du spelar spelet. Eftersom du kan ansluta till ett, att välja en mindre upptagen region att spela ditt spel i. Oavsett om du spelar själv eller med vänner, kan du mycket väl möta ett fördröjning med populariteten för detta spel. Naturligtvis kan fördröjning göra skillnaden mellan konkurrerande spel eller att hamna död. Eftersom vissa Internetleverantörer kan spela spelaktiviteter då och då, kan ditt spel stoppa om det händer. Eftersom vi vet att internetleverantörer kan leta efter mönster kan du också lösa problemet genom att ansluta till VPN för att kryptera din trafik..

Vad är den bästa VPN för banan i exil?

Path of Exile är ett intensivt spel med många olika funktioner. därför kommer vi att fokusera på faktorer som är snabb- och åtkomstrelaterade. På det sättet kan vi berätta vad den bästa VPN för Path of Exile är.

 • Snabba servrar i olika regioner för att ge dig bästa möjliga hastigheter när du spelar Path of Exile
 • Hög nätverksstabilitet för att undvika kopplingar när du spelar spelet
 • Leverantörer med stark kryptering av militär kvalitet för att skydda dig mot DDoS-attacker och skydda din integritet
 • Tillhandahållare med förmågan att ta sig runt brandväggar på jobbet eller skolan så att du kan komma åt spelet var du än är

Nedan kan du se några av de bästa VPN: n för Path of Exile.

1. Bästa VPN för banan i exil: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för banan i exil: NordVPN

NordVPN

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för exilensväg: PIA

Privat internetuppkoppling

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 33 länder. Som ni kan se nedan har PIA-teamet organiserat sina servrar efter region, land och stad. Serverplatserna listas i alfabetisk ordning per land.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

Vi använder PIAs Windows-klient och det finns inte mycket åt det när det gäller installation och användning. Du vill dock inte underskatta tjänsten. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer och hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet. Som ni kan se nedan är PIA-nätverket ganska snabbt på viktiga platser runt om i USA.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat tillgång till Internet erbjuder medlemmarna en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

4. Bästa VPN för banan i exil: CyberGhost

Cyberghost

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda laget även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök CyberGhost

5. Bästa VPN för banan i exil: IPVanish

IPVanish

USA är hem för flera populära VPN-tjänster, men ingen snabbare än IPVanish. Vi vet av personlig erfarenhet att IPVanish kommer att fungera ganska bra oavsett vilken region i landet du är i. Deras servrar är snabba och VPN-tjänsten har fler serverplatser i USA än de flesta VPN-leverantörer.

Tillsammans med ett stort fotavtryck i USA är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Deras VPN-nätverk har genomgående varit det snabbaste i Nordamerika i våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder som USA och Storbritannien. Du kan välja en plats eller bli mer specifik genom att välja en enskild server. IPVanish är utmärkt för spel men kan slå och missa för att avblockera populära streamingtjänster.

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad tillgång till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer. Du kan till och med ställa in din router för att skydda alla enheter i ditt nätverk. VPN-tjänsten är ganska populär bland Kodi-användare. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

När du går genom världen att samla redskap och döda folkmassor är det en bra idé att använda en VPN för att spela Path of Exile, särskilt om du stöter på lag. Dessutom hjälper det dig att ta dig runt brandväggarna i skolan eller på jobbet. Om du använder en kommer du också att skydda dig mot DDoS-attacker. Du kan fixa alla dessa problem med hjälp av ett VPN. Även om det finns några fantastiska alternativ ovan, känn dig fri att se valen på våra topp 10 VPN lista. Du kan förvänta dig att alla kommer att prestera bra, men vi tog våra beslut för att bäst optimera din spelupplevelse med Path of Exile. På så sätt kan du få stora hastigheter, undvika fördröjning, förhindra DDoS-attacker och se till att du besegra folkmassorna istället för tvärtom. Läs vår guide för att hjälpa dig att fatta bästa möjliga beslut.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map