Bästa VPN: er för att avblockera Snapchat

Snapchat-logotypSnapchat är ett mycket populärt chattmeddelandeprogram för mobila enheter. När du skickar någon ett meddelande “förstörs det” efter några minuter. Spökmaskot heter “Ghostface Chillah”, uppkallad efter Wu-Tang Clans Ghostface Killa. Enligt Google Play har den över 500 miljoner nedladdningar över hela världen. Naturligtvis inkluderar det inte iPhone-användning. Även om många användare älskar programmet för dess användarvänlighet och relativa säkerhet, kan du stöta på begränsningar i skolan, arbetet och till och med länder som Iran, Kina och delar av Mellanöstern och Asien. För att komma runt detta problem vill du använda ett VPN. Genom att göra det kan du skydda din integritet och komma runt geo-blocken. Vi förklarar mer om det inom kort.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kryssruta

Medan många förlitar sig på Snapchat för att skicka meddelanden och posta bilder online, tror vissa att de är säkra från nyfikna ögon när de gör det. Eftersom meddelandena försvinner kanske du tror att du kan använda det för känslig information. Det är dock inte alltid fallet. Till exempel kan någon fånga dina meddelanden innan de tar bort sig själva. Om du har någon känslig information där är det en risk. Att använda en VPN skapar dock en säker och krypterad anslutning vilket gör det mycket svårare för någon att stjäla din personliga information.

Brandväggs- och webbfiltreringsteknologi förbättras alltid. Om du är i skolan eller arbetar för ett företag som är datorvårt kan du troligtvis stöta på en brandvägg. För att öka produktiviteten och undvika distraktioner antar skolor och företag någon form av blockeringspolicy. Du kan också stöta på censur i olika delar av världen. De länder som är kända för att förbjuda Snapchat och andra sociala mediesajter inkluderar Kina, Iran, Turkiet (dock inte alltid), Vietnam, Nordkorea och vissa andra delar av Mellanöstern. Genom att använda ett VPN i det här fallet kan du ansluta till en säker server i ett annat område. Dessutom är trafiken krypterad så det är mycket svårare att blockera.

Vad är den bästa VPN för Snapchat?

Det finns några faktorer som vi använde för att göra vår lista över de bästa VPN: n för Snapchat.

 • Starka krypteringsnivåer för bättre integritetsskydd.
 • Support för mobila enheter inklusive Android och iPhone.
 • VPN: er som inte har användarloggar.
 • VPN-nätverkssäkerhet för att möjliggöra stabilitet.
 • Stora nätverk för att hjälpa till med geobegränsningar.

Några detaljer om vår lista över de bästa VPN-tjänsterna för att avblockera Snapchat.

1. Bästa VPN för Snapchat: ExpressVPN

ExpressVPNExpressVPN är vårt bästa val för Boston

 • Bästa pris – $ 6,67 / mo. i 15 månader (se alla planer)
 • Garanti – 30 dagars riskfri garanti för pengarna tillbaka
 • VPN-appar – Windows, Mac, iOS, Android, Firestick, router
 • Nätverk – 160 serverplatser i 94 länder
 • Loggningspolicy – VPN utan logg finns på Brittiska Jungfruöarna

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Snapchat: NordVPN

NordVPNNordVPN har säkra VPN-servrar i New York City

 • Bästa pris – $ 3,49 / mo. i 36 månader (se alla planer)
 • Garanti – 30 dagars pengarna tillbaka-garanti
 • VPN-appar – Windows, Mac, iOS, Android, Firestick
 • Nätverk – 87 serverplatser i 59 länder
 • Loggningspolicy – VPN utan logg finns i Panama

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Snapchat: CyberGhost

CyberghostCyberGhost är perfekt för nybörjare med servrar i NYC

 • Bästa pris – $ 2,75 / mo. i 36 månader (se alla planer)
 • Garanti – 45 dagars pengarna tillbaka-garanti
 • VPN-appar – Windows, Mac, iOS, Android
 • Nätverk – 112 serverplatser i 90 länder
 • Loggningspolicy – VPN utan logg finns i Rumänien

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda laget även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök CyberGhost

4. Bästa VPN för Snapchat: Surfshark

SurfsharkSurfshark är lätt att använda med servrar i Boston

 • Bästa pris – $ 1,99 / mo. i 24 månader (se alla planer)
 • Garanti – 30 dagars pengarna tillbaka-garanti
 • VPN-appar – Windows, Mac, iOS, Android
 • Nätverk – 68 serverplatser i 61 länder
 • Loggningspolicy – VPN utan logg finns på Brittiska Jungfruöarna

Surfshark lanserade sin VPN-tjänst under 2018. Sedan den tiden har företaget gjort en stänk i samhället. Teamet fortsätter att växa och lägga till serverplatser till deras höghastighetsnätverk. De har fokuserat på integritet och värde. Tjänsten inkluderar extrafunktioner som CleanWeb (blockerar annonser och skadlig programvara), Whitelister (split tunneling), MultiHop dubbel VPN, kill switch, privat DNS och läckageskydd.

Med ett stort nätverk av servrar runt om i världen, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Premium och Amazon Prime finns det många möjligheter att njuta av tjänsten. Du kan komma åt Amazon Prime Video i flera regioner inklusive USA, Tyskland och Storbritannien. Windows-klienten ger dig möjlighet att ansluta till fysiska serverplatser, virtuella servrar (bäst lämpade för att blockera geo-restriktioner), servrar som stöder P2P-användning och MultiHop-servrar.

För värdet och funktionerna är Surfshark ett utmärkt alternativ för dem som vill skydda sin integritet och avblockera begränsningar. Alla VPN-appar har utformats med ett liknande användargränssnitt och är lätta att använda. Du kan registrera dig för ett obegränsat VPN-konto riskfritt eftersom Surfshark erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök Surfshark

5. Bästa VPN för Snapchat: Privat Internet-åtkomst

Privat internetuppkopplingPIA är P2P-vänligt med VPN-servrar i regionen

 • Bästa pris – $ 3,33 / mo. i 12 månader (se alla planer)
 • Garanti – 7 dagars pengarna tillbaka-garanti
 • VPN-appar – Windows, Mac, iOS, Android
 • Nätverk – 52 serverplatser i 30 länder
 • Loggningspolicy – VPN utan logg finns i USA

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 33 länder. Som ni kan se nedan har PIA-teamet organiserat sina servrar efter region, land och stad. Serverplatserna listas i alfabetisk ordning per land.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat tillgång till Internet erbjuder medlemmarna en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

För andra alternativ kan du alltid titta på vår topp 10 VPN lista. Du borde dock inte behöva göra det. Vi fattade våra beslut baserade på säkerhet, hastighet, tillförlitlighet och jämnt pris. Vi letade också efter leverantörer med stora och stabila nätverk. På så sätt har du tillgång till de bästa hastigheterna som möjligt. Oavsett vilken du väljer har de alla bra nätverk. Om du planerar att använda Snapchat säkert, är nätverk viktiga. Genom att använda vår guide kan du fatta det beslut som bäst passar dina behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map