Bästa VPN: er för Argentina

argentinaArgentina är det näst största landet i Sydamerika och det åttonde största landet i världen. Landet har en rik historia och har ett officiellt spanska språk. Med den mest besökta huvudstaden i Buenos Aires har Argentina ett stort turismföretag. 2010 inledde de en nationell kampanj för att ha över 10 miljoner hem anslutna till bredband i slutet av 2015. Med sådana siffror är det lätt att se varför Netflix, leverantören av premiumströmtjänster, lanserades i Argentina 2011. Trots ett bibliotek med cirka 3100 titlar, det är fortfarande mindre än hälften av antalet titlar som USA har. Om du har ett prenumeration på Netflix kan du ansluta till det amerikanska biblioteket var som helst med ett VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Cyberghost$ 2.75PIA112KryssrutaKryssruta

Varför ett VPN? Låt oss diskutera sekretesslagarna i Argentina. Medan platser som USA och EU kan samla in data, kräver Argentina fortfarande en order innan den kommer att gå med på att ge upp information om sina invånare. För dem verkar terrorism inte vara en oro. Argentina har rykte att vara det vilda västra Sydamerika på grund av deras lagar. Som sagt, en bra VPN-tjänst låter dig lägga till en extra krypteringsnivå när du surfar på webben. Även om regeringen kanske inte tittar på dig, finns det gott om hackare där, särskilt i en stad som Buenos Aires.

Argentinas lagar mot piratkopiering verkar inte heller ha tagit upp. De flesta länder har någon slags lag om stöld av immateriell egendom, men de är inte en av dem. Landet har många fiender i Hollywood. Det beror på de rapporterade 73% + av den piratkopierade programvaran och filmerna i Argentina. Senare har det rapporterats om att det finns ökande oro för digital piratkopiering.

Om Argentina reverserar sin policy kan du fortfarande använda en VPN-tjänst för att se många saker som skulle geo-blockeras. Geo-blockering är en teknik som används för att känna igen var du är, baserad på IP-adress, och kommer geografiskt att blockera dig om du befinner dig utanför det området. Genom att ansluta till ett VPN i det land du försöker få tillgång till skulle du kunna avmarkera dessa begränsningar.

Tänk om du skulle resa utomlands från Argentina och du ville hålla dig uppdaterad på dina favoritprogram? Tänk om du vill titta på kanaler som C5N, America 2, 360 TV, Canal 7, CBA 24 och mer? Eller vad händer om du ville ansluta till det amerikanska biblioteket i Netflix eller någon av de andra populära streamingtjänsterna? Återigen, för att kunna få tillgång till Netflix, behöver du också en betald prenumeration. Så oavsett om du precis har flyttat dit, eller om du är från Argentina och vill se din favoritprogrammering, är en VPN-tjänst ett bra sätt att gå.

Vilken VPN-tjänst ska du välja? Det finns många alternativ där ute. Vi har dock några bra förslag till dig. Tjänsterna som vi rekommenderar har anpassade klienter, så det skulle vara lika enkelt som att välja land och ansluta.

Låt oss överväga dina skäl för att använda ett VPN? Om ditt största mål är integritet online föreslår vi ExpressVPN eller privat internetåtkomst. Båda erbjuder no-loggar och har en kill switch-funktion i sin klient så att du kan koppla bort när du behöver. Eftersom de flesta hushåll i Argentina antingen har bredband eller kommer att ha det snart, om du vill strömma saker online, med hjälp av en premiumströmningstjänst som Netflix, är vårt förslag för ExpressVPN. De har ett snabbt nätverk så att du enkelt skulle kunna ansluta till de bibliotek med innehåll.

Om du reser utanför Argentina och vill se några av dina favoritprogram, rekommenderar vi ExpressVPN MediaStreamer. SmartDNS-funktionen hjälper dig att låsa upp kanaler utan krypteringskostnaderna. Med kanaler som CN23, Canal Luz, Encuentro, Canal 13 och mer, varför missa ett enda ögonblick?

1. Bästa VPN för Argentina: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN Argentina hastighetstest

ExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du behöver inte välja en specifik server. Istället väljer klienten den snabbaste servern på din valda plats. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Det är inte fallet för servrarna i Argentina. Klicka bara på den argentinska flaggan längst upp och välj en av servrarna där. Som ni ser testade vi en server i Buenos Aire. och hastigheten var 14,78 Mbps.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd för spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Argentina: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

NordVPN Argentina spped test

NordVPN är värd för ett antal servrar i området. Det enklaste sättet att välja ett specifikt servernummer är att välja fliken “Servrar” i appen och sedan sortera resultaten i alfabetisk ordning. Du kan sedan bläddra ner och välja någon av servrarna i närheten. Som ni kan se testade vi en server i området och hastigheten var 0,82 Mbps.

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Argentina: CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda laget även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost Argentina spped test

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda Wi-Fi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server. Vi testade en server i Buenos Aires och fann att hastigheten var 0,73 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök CyberGhost

Du kan läsa över vår lista över topp 10 VPN tjänster om du vill ha fler förslag, men vi tror att du kommer att vara nöjd med alla VPN: n i det här inlägget. Vi har valt dem över andra ledande VPN-tjänster baserade på sekretess (loggpolicy och kryptering), tillgänglighet av serverplatser, hastighet, tillförlitlighet och pris. Vi letade också efter tjänster med ett bra nätverk av VPN-servrar i regionen. Du vill ha en pålitlig VPN-leverantör som hjälper dig att skydda din online sekretess. Du vill också ha ett snabbt nätverk för att strömma HD-innehåll i andra länder. Tjänsterna som delas i inlägget är de bästa VPN: n för integritet och för att avmarkera geo-restriktioner för populära streamingwebbplatser som Netflix, Hulu, Amazon Instant Video och många andra populära kanaler också.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map