Bästa VPN: er för Ann Arbor

Ann Arbor, MichiganAnn Arbor, Michigan, är den sjätte största staden i staten. Den har en befolkning på cirka 114 000 och ligger 45 mil väster om Detroit. Stadens ekonomi bygger starkt på högteknologi och det är universitetet i Michigan. Tillfället är befolkningen bara blyg för det totala antalet människor som kommer att passa i UM-stadion som kallas ”Big House”. Om du planerar att ta en resa till Ann Arbor och vill använda allmän WiFi, bör du ansluta till ett VPN först. Innan vi delar informationen om varför det är viktigt, ta en titt på våra bästa VPN för Ann Arbor.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3StrongVPN$ 4.37StrongVPN46KryssrutaKryssruta
4HMA Pro VPN$ 4.29HideMyAss280

Liksom många av städerna i USA beboade indianer det område som nu är Ann Arbor. Men 1824 grundade landspekulanter John Allen och Elisha W. Rumsey staden. De bestämde sig för att namnge staden för sina fruar (båda kallade Ann) och ställena av ekar. Strax efter den tiden 1837 flyttade University of Michigan till Ann Arbor från Detroit.

Som du kan gissa betyder det att stadens identitet är nära knuten till och definierat av universitetet. I dag sysselsätter University of Michigan mer än 26% av stadens invånare. Högteknologi, hälsovårdstjänster och bioteknik är viktiga delar av stadens ekonomi. De dras till området av universitetets forskning & utvecklingsdollar såväl som sina akademiker. Naturligtvis är Wolverines fotboll en enorm dragning till området också.

Om du befinner dig i Ann Arbor, har du inga problem med att hitta företag som erbjuder gratis WiFi. Det kan vara bra för användare, men det kan också vara bra för cyberkrök. Det finns många människor som bara väntar på att få tag på dina privata uppgifter. När du använder ett VPN ansluter du till en säker och krypterad server. Det gör det extremt svårt för tjuvarna att stjäla din känsliga information.

En annan stor anledning är att hjälpa dig att komma runt geo-block. Om du någonsin har varit på en webbplats och blivit blockerad, vet du förmodligen redan vad de är. Medieföretag, organisationer och till och med vissa länder kommer att hindra dig från att se något de inte vill att du ska se med hjälp av en brandvägg. I detta fall hjälper din VPN dig att ansluta till en server på en annan plats. På så sätt kan du lura brandväggsprogramvaran så att du kan se vad du vill se.

Låt oss hoppa direkt in och titta på de bästa VPN: erna för Ann Arbor.

1. Bästa VPN för Ann Arbor: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN Chicago hastighetstest

När du använder ExpressVPN-applikationen kan du välja den plats du vill ansluta till. Även om du inte kan ansluta till en specifik server väljer VPN-klienten det bästa alternativet för dig. I det här fallet vill du välja en server i Chicago (eftersom det är den närmaste staden med en ExpressVPN-server). Många servrar listas på de rekommenderade servrarna, men Chicago-städer är dock inte där. Gå till fliken “Alla” för att hitta staden. Nu kan du skriva i sökfältet “Chicago”. När du gör det kommer det att dra upp platserna i Chicago. Som ni kan se nedan var vårt Chicago hastighetstest och hastigheten 58,03 Mbps.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Ann Arbor: IPVanish

IPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 4,87 per månad (60% rabatt)

Ann Arbor är ett fantastiskt område med många teknikföretag. Men de har inte sina egna servrar där. I det här fallet ansluter vi till en server i Cleveland, Ohio eftersom det bara är 117 miles bort. Du kan också använda Chicago, men det är nästan dubbelt avståndet. Tjänsten klarar sig ganska bra i området, oavsett var du befinner dig i regionen. IPVanish har fler serverplatser i USA än de andra företagen på vår lista. Detta gör dem till ett av våra bästa val att använda i Ann Arbor.

Tillsammans med ett stort fotavtryck i USA är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Nätverket har genomgående varit den snabbaste VPN i Nordamerika och Europa i våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder som USA och Storbritannien. Du kan välja en plats eller en enskild server.

IPVanish Detroit-hastighetstest

IPVanish är värd för 3 servrar i Cleveland och du kan välja att ansluta till någon av dem. När vi testade en IPVanish-server i Cleveland, cle-c03, och fann hastigheten 63,20 Mbps. Detta är nära den maximala hastigheten för vår kabelinternetanslutning.

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad åtkomst till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer för $ 7,50 per månad eller $ 58.49 per år. Det fungerar till bara $ 4,87 per månad på årsplanen. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

3. Bästa VPN för Ann Arbor: StrongVPN

StrongVPN

Registrera dig i 12 månader för bara $ 4,37 per månad (41% rabatt)

StrongVPN har sitt huvudkontor i USA och har ett av landets bästa VPN-nätverk. Tidigare debiterade företaget användare baserat på antalet serverplatser och protokoll de använde. Det har förändrats eftersom StrongVPN nu erbjuder medlemmarna full tillgång till deras nätverk med hundratals servrar över hela världen.

Det senaste tillskottet till StrongVPN-tjänsten är StrongDNS-funktionen. Alla som registrerar sig för ett StrongVPN-konto får också fri tillgång till StrongDNS, som är en smart DNS-tjänst som används för att kringgå geobegränsningar. Det är en utmärkt lösning för dig som planerar att resa utanför USA och vill komma åt Netflix.

StrongVPN Detroit-hastighetstest

StrongVPN är värd för ett antal servrar som ligger i Chicago (igen, eftersom det är närmast Ann Arbor). Tyvärr kan du inte välja en specifik server. Istället vill du klicka på listrutan för serverplats och välja United States – Chicago. Vi valde OpenVPN UDP för bästa prestanda. Efter att ha anslutit till en server där testade vi vår hastighet och fann att den var 61,74 Mbps.

StrongVPN har varit snäll med att erbjuda våra besökare 25% rabatt. Kupongen staplas ovanpå sina normala rabatter. Du kan njuta av obegränsad VPN och gratis SmartDNS-åtkomst för bara $ 7,50 per månad eller $ 52.49 per år. Årskontot räknar med bara $ 4,37 per månad. Nya användare täcks av en 7-dagars återbetalningsgaranti.

Besök StrongVPN

4. Bästa VPN för Ann Arbor: HMA

HMA VPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,99 per månad (75% rabatt)

HideMyAss väcktes till liv 2005 när Jack Cator, en 16-årig student i England, beslutade att han ville skapa en tjänst för att hjälpa människor att undvika censur. Specifikt kunde Jack inte få åtkomst till webbplatser på sociala medier och onlinespel eftersom de var blockerade i skolnätverket. HMA lade till hundratusentals användare den första månaden och har sedan dess vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen med över 350 serverplatser. Privax, moderbolaget till HMA Pro VPN, gick med i AVG-teamet 2015.

HMA East Lansing hastighetstest

Om ditt mål är att hitta VPN med flest serverplatser är HideMyAss ditt bästa val. Tänk bara på att HMA loggar användaraktivitet vilket är ett problem för vissa VPN-användare. HMA är värd 175 VPN-servrar i USA inklusive flera servrar i Lansing-området (eftersom det är bara 50 miles från Ann Arbor). För att ansluta till en server där, vill du gå in i “Platsläge” och välja “Ändra plats” för att komma igång. Klicka sedan på fliken “Städer” och sök efter Lansing. Därifrån kan du välja USA, Michigan, Lansing-serverplats. Vi anslöt till en server i Lansing för att köra ett test och fann hastigheten 45,20 Mbps.

2016 ledde HMA och några andra ledande VPN-leverantörer vägen för att förenkla sin kundanpassade programvara. Resultatet är en fullständig uppsättning anpassade appar som gör det enkelt för alla användare att ansluta till HMA-nätverket och kryptera din anslutning. De har mjukvara tillgänglig för Windows, Mac, Android och iOS. Du kan också ansluta till HMA via din router. HMA erbjuder obegränsad VPN-åtkomst från bara $ 4,99 per månad och erbjuder alla nya användare en 30-dagars riskfri pengarna tillbaka-garanti.

Besök Hide My Ass

Ovan ser du de bästa tillgängliga alternativen att använda i Ann Arbor. Som sagt kan du alltid titta närmare på vår topp 10 VPN servicelista för andra alternativ. Du borde dock inte behöva göra det. Eftersom vi fattade våra beslut baserade på hastighet, tillförlitlighet, pris, säkerhet och serverplatser. På så sätt kan du få de bästa hastigheterna. De har alla bra nätverk eftersom de alla är välkända. Du kan inte gå fel med våra förslag. Bra hastigheter är viktiga om du planerar att strömma HD-innehåll eller bara inte vill stöta på buffertproblem. Se bara till att välja en leverantör med ett gott rykte. Med vår hjälp kan du fatta ett fast beslut som passar dina behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map