Bästa VPN-annonsblockerare

AnnonsblockerareSom du förmodligen vet kan onlineannonser starkt påverka din surfaktivitet online. Från riktade annonser från Google och Facebook till skadlig programvara som du kan hitta i kodningen av de dolda pixlarna, är annonser överallt. Inte är några skadliga, men de kommer också att sakta ner din enhet eller ditt system. Det finns flera sätt att blockera dem och de borde alla fungera anständigt. Det bästa sättet att blockera dem är dock genom att använda ett VPN. Vi kommer att prata om de mer på ett ögonblick. Först bör du titta på bästa lista över VPN-annonsblockerare.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
2Cyberghost$ 2.75Cyberghost112KryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 3.49PIA52KryssrutaKryssruta

Som vi nämnde finns det flera olika typer av annonsblockerare. De är:

 1. Webbläsarbaserade annonsblockerare – När det gäller lösningar är detta det överlägset mest populära alternativet. Ett exempel på det är den populära uBlock Origin. Det kan dock finnas problem med dessa om du inte använder en webbläsare som stöds. Tänk på att dessa typer av gratis annonsblockerare byggs av företagen själva.
 2. Router- eller enhetsannonsblockerare – Om du använder vissa typer av enheter eller routrar stöder vissa blockering. Om du kör en Raspberry Pi kan du dessutom köra Pi-hole.
 3. VPN-annonsblockerare – I det här fallet kan VPN: er blockera annonser på flera olika sätt. Det är vanligtvis via servernätverket, VPN-klienten och genom webbläsartillägg.

Nu ska vi titta på hur annonsblockeringen hanteras av de tre leverantörerna i vår lista.

 • NordVPN – Blockerar annonser via DNS-förfrågningar.
 • CyberGhost – Ser inuti trafiken och ändrar förfrågningar till vissa domäner.
 • Privat internetuppkoppling – Blockerar annonser via DNS-förfrågningar

Vad är den bästa VPN-annonsblockern?

För att bäst besvara den här frågan måste du titta på några faktorer. Sedan analyserar vi dem och berättar vad den bästa VPN-annonsblockeraren är.

 • Mobilappar och support för routrar och Amazon Firestick-enheter
 • Förmåga att ta sig runt brandväggar för att blockera annonser.
 • Strikt policy för icke-loggar
 • Stark kryptering med komponenter i militär kvalitet för att skydda dig mot skadliga annonser
 • Stora och stabila nätverk för att undvika kopplingar

Låt oss ta en mer djupgående titt på den bästa VPN-annonsblockeraren.

1. Bästa VPN för annonsblockerare: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,99 per månad (75% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster för priset om du prenumererar på ett konto under en längre tid. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad). Du kan använda NordVPN-webbläsartillägget för Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN erbjuder några avancerade sekretessfunktioner som dubbla VPN, P2P-servrar och dedicerad IP som verkligen hjälper tjänsten att sticker ut.

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst från bara $ 2,99 per månad med ett 3-årigt medlemskap.

Besök NordVPN

2. Bästa VPN för annonsblockerare: CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda laget även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket från bara $ 2,75 per månad under deras nuvarande kampanj.

Besök CyberGhost

3. Bästa VPN för annonsblockerare: PIA

Privat internetuppkoppling

Registrera dig i 24 månader för bara $ 3,49 per månad (65% rabatt)

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 33 länder. PIA-teamet har organiserat sina servrar efter region, land och stad. Du hittar hastigheten för att vara snabb för det mesta.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

PIA erbjuder en Windows-klient och andra appar som är enkla och enkla att använda. Du vill dock inte underskatta det. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer för att hjälpa dig hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat Internet Access erbjuder VPN från $ 3,49 per månad tillsammans med en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

Om du vill titta på Ad Blocker-videor föreslår vi att du använder ett VPN. Ovanför ser du ett antal olika skäl till varför. Vi har gett dig några bra alternativ ovan, men du kan hitta andra på vår topp 10 VPN lista. De fungerar alla ordentligt, men vi valde specifikt våra val att arbeta med Ad Blocker. På så sätt kan du få de bästa möjliga hastigheterna oavsett vilken region du vill titta på. Läs vår guide för att hjälpa dig att fatta ett så bra beslut som möjligt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map