Bästa Socks5 Proxy-tjänster

IntegritetBland alla proxyerna är Socks5-proxy den mest mångsidiga i samhället. Det beror på att det kan bära nästan vilken typ av data du behöver. Om du inte är bekant med Socks5-proxy är det ett okrypterat sätt att dölja din IP-adress när du använder P2P Networks. Kombinera det med något av våra VPN: n för att lägga till kryptering. Socks5 kan också användas för att ändra din webbläsares IP-adress för integritets- och geo-begränsningsändamål. Det finns många olika företag som erbjuder dem, men det kan vara svårt att veta vilket som är det bästa alternativet eller skillnaderna mellan dem. Här är en titt på de bästa Socks5-proxytjänsterna som erbjuds av betrodda VPN-leverantörer.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsSocks5
ProxyNo
LogsSmart
DNS
1NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
2Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA49KryssrutaKryssruta
3Cyberghost$ 2.75PIA80KryssrutaKryssruta
4IPVanish$ 5.20IPVanish76KryssrutaKryssruta
5TorGuard$ 4.99TorGuard68KryssrutaKryssruta

Gratis vs betalda sockor5 Proxy-tjänster

Även om du kan frestas att kolla in en av de “gratis” proxy-tjänsterna, finns det definitivt en stor skillnad mellan de gratis och betalda versionerna. Låt oss titta på några av skillnaderna.

FunctionPaid Socks 5 ProxyFree Socks 5 Proxy
FartBra hastigheter – värd att ladda ner objekt.Väldigt långsam. Du kan förvänta dig att Kbps inte är Mbps.
IntegritetHög nätverkssäkerhet, de flesta håller inte aktivitetsloggar.Låg chans för minimal säkerhet (om någon). Kan lämna dig öppen för attacker.
PålitlighetNästan alltid förblir ansluten.Färre än 20% anslutningsfrekvens.
loggarDe flesta har inga anslutningsloggar.Räkna med att loggar ska sparas så att informationen kan användas.

Som du kan se av resultaten tar du en stor risk genom att använda en gratis version över en betalad version. Lyckligtvis finns det flera VPN-tjänster som inkluderar Socks5-proxy med sin tjänst. Ofta är priset på ett VPN mindre än du kan betala för en fristående premium Socks5-proxy.

Fördelar med att använda en VPN över en proxy

Trots att det är bra att använda en proxy för säkerhet, är VPN bättre. Inte bara får du fördelen av att ändra din IP, utan din anslutning är också krypterad. Istället för att bara kunna använda ett program i taget som med en proxy kan VPN säkra hela internetanslutningen. Därefter tar vi en titt på de bästa VPN-tjänsterna som inkluderar en Socks 5 Proxy.

Vad är den bästa VPN med Socks5 Proxy?

Vi fokuserade på följande kriterier för att bestämma de bästa VPN: n med Socks5-proxytjänster:

 • VPN måste erbjuda gratis Socks5-proxytjänster till medlemmar
 • VPN kill switch för att skydda din IP-adress från att bli utsatt
 • Hastighetstester utförda på VPN-servrar på torrentvänliga platser
 • VPN-nätverkssäkerhet för att möjliggöra långa anslutningstider
 • Starka krypteringsnivåer för bättre integritetsskydd
 • Vi valde bara VPN som inte har användarloggar

Utan ytterligare försening är här en lista över de bästa VPN-tjänster som stöder Socks5-proxy:

1. Bästa Socks5 Proxy Service: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är vårt bästa val av VPN: er som erbjuder Socks5 proxy-anslutningar. NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA, Europa och därutöver för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

NordVPN hastighetstest

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

2. Bästa Socks5 Proxy Service: PIA

Privat internetuppkoppling

Registrera dig i 12 månader för bara $ 3,33 per månad (72% rabatt)

Private Internet Access (PIA) är en av favoritleverantörerna i P2P / torrenting. Det är välkänt för att ha Socks5-proxy-funktionen för deras PPTP / L2TP-protokoll. De har servrar i över 50 länder, så du kan snabbt och enkelt ansluta till den du vill använda. Serverplatserna listas i alfabetisk ordning per land. Innan du ansluter till en server, se till att du väljer Socks5-proxyalternativet om du vill använda den. Som sagt, ofta är OpenVPN-protokollet säkrare och snabbare.

PIA hastighetstest

Hur du går in på privat internetåtkomst är ganska enkelt. All programvara är enkel att använda. Om du planerar att ansluta från Mac eller Windows rekommenderar vi att du använder funktionen VPN-dödsomkopplare som erbjuds av PIA. De har också DNS-läckskydd, IPv6-läcksskydd och port-vidarebefordringsfunktioner på skrivbordsklienten. Medan mobilapparna inte innehåller de avancerade funktionerna kan du enkelt ansluta till vilken server som helst och kryptera din anslutning. Kom ihåg att ansluta till PIA när som helst när du använder ett Wi-Fi-nätverk för att skydda mot datastöld och kryssa i rutan som säger Socks5-proxy om du kommer att göra några torrenting-aktiviteter. De begränsar inte användningen så att du kan lämna VPN när du vill för att skydda integriteten.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat tillgång till Internet erbjuder medlemmarna en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

3. Bästa Socks5 Proxy Service: CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda teamet även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att torrentera anonymt med stöd för Socks5-proxyanslutningar. Avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda Wi-Fi, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost hastighetstest

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök CyberGhost

4. Bästa Socks5 Proxy Service: IPVanish

IPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 4,87 per månad (60% rabatt)

Vi kan säga er av erfarenhet att det är extremt stabilt och ger stora hastigheter. Det gör det till ett bra val för alla aktiviteter du vill delta i. Du kommer också att upptäcka att IPVanish har många serverplatser över hela världen. De har mer än bara någon VPN-tjänst. Detta gör dem till vår go-to VPN dagligen.

Tillsammans med ett stort fotavtryck i flera länder är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Nätverket har genomgående varit den snabbaste VPN i Nordamerika och Europa i våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder som USA och Storbritannien. Du kan välja en plats eller en enskild server. Vi testade torrentvänliga serverplatser och som ni kan se var prestanda bra.

IPVanish hastighetstest

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad tillgång till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer. Du kan till och med ställa in din router för att skydda alla enheter i ditt nätverk. VPN-tjänsten är ganska populär bland Kodi-användare. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

5. Bästa Socks5 Proxy Service: TorGuard

TorGuard

TorGuard lanserades 2012 av teammedlemmar i Nevis, Västindien. När du jämför den med andra tjänster är denna VPN-tjänst relativt ny. Men de har mer än 1250 servrar i 42 olika länder runt om i världen. Deras målgrupp är det livliga samhället, men det fungerar bra för allt du vill göra online. De erbjuder både Socks5-proxy- och VPN-åtkomst.

TorGuard har en solid blandning av serverplatser, stark kryptering och förmågan att avblockera populära strömningstjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime samt torrentaktiviteter. Ofta kan du få tillgång till Amazon Prime-videoinnehåll på flera olika platser. När du använder Windows-klienten har du möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.), välja en server och mer.

TorGuard hastighetstest

TorGuard VPN-tjänsten är en favorit i fildelningssamhället. Allt är lätt att använda och enkelt så att du enkelt kan skydda din integritet online. Ofta läggs också till funktioner i mobilversionerna. Du kan registrera dig för full åtkomst för så lågt som $ 4,99 per månad under deras nuvarande kampanj.

Besök TorGuard

Slutliga tankar om de bästa sockorna5 proxy-tjänster

Sammanfattningsvis är Socks5-proxy en nödvändighet om du kommer att använda någon torrenting-programvara. Naturligtvis fungerar det bra för andra typer av programvara också. När du väljer en leverantör föreslår vi att du testar hastigheten för PPTP / L2TP-protokollen + Socks5-proxy och se hur det fungerar i relation till OpenVPN + Socks5 Proxy. Så länge det uppfyller dina behov, bör du ha det bra. Förhoppningsvis har du hittat den här guiden användbar. I så fall kan du gärna dela den med dina vänner så att de också kan dra nytta av informationen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map