Bästa gratis VPN för Kodi

Kodi Gratis VPNKodi är det mest populära mediaströmningsprogrammet för öppen källkod på webben. På grund av dess struktur kan användare använda detta underbara verktyg för att visa alla sina media. Du kan video, musik, bilder och mer. En annan funktion som användare gillar är förmågan att ladda ner officiella och tredje parts tillägg. Du kan köra Kodi på många enheter inklusive Amazon Firesticks, Android-applikationslådor (ofta kallade Kodi-rutor), Raspberri Pi, Windows, Mac och Linux-baserade datorer. I det här inlägget hjälper vi dig att hitta den bästa gratis VPN för Kodi.


VPN-tjänst
RecensionerFri VPN
LimitsVisit
Site
LocationsSimultaneous
anslutningar
ExpressVPN30 dagars garantiIPVanish1485
CyberghostSpeed ​​CapBesök sida151
TunnelBearLadda ner CapBesök sida201
WindscribeLadda ner CapWindscribe91
ZoogTVLadda ner CapZoogTV31
VPN-portenPedagogiskBesök sidan / a1

Varför behöver du ett VPN när du kör Kodi-tillägg? Det finns några orsaker. Låt oss börja med skillnaden mellan officiella och tredje parts tillägg. De officiella tilläggarna stöds av Kodi-teamet och tredje parts tillägg görs av andra. När du väljer ett av dessa alternativ kan du strömma från de olika källorna de erbjuder. Det inkluderar tillägg som kan vara gratis, men geo-låsta till specifika områden. Det kommer också att skydda din integritet när du använder Kodi och andra appar. Låt oss nu titta på dina bästa alternativ.

1. Bästa VPN för Kodi: ExpressVPN

ExpressVPN

Det finns två faktorer som gör ExpressVPN till ett bra val. Det är MediaStreamer-alternativet i kombination med Express VPN: s snabbtjänst. Genom att använda dem tillsammans hjälper det dig att blockera geo-restriktioner. Ibland finns det specifika tillägg som är blockerade utanför ett visst område. Genom att ansluta till en server i det land du försöker visa kan du lösa problemet. Tillsammans kan du njuta av ditt val utan hastighetsförlust. Naturligtvis kommer VPN-servrar fortfarande att kryptera din anslutning. Även om den här inte är helt gratis erbjuder de en 30-dagars pengarna tillbaka garanti för att testa tjänsten.

Länder PlatserUSA-serverplatser
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

I tabellen ovan ser du att du inte bör ha några problem med geobegränsningar. ExpressVPN har ett antal servrar lokaliserade runt om i världen som hjälper dig att skydda din integritet. Du kan definitivt avblockera geo-blockerat innehåll och skydda din integritet medan du är på din favorit Kodi-enhet.

När det gäller ExpressVPN-användning kan du välja vilken stad du vill ansluta till. Du kan inte välja enskilda servrar, men de kommer att välja den bästa för dig. När du har konfigurerat allt kan du välja din stad. Du kan alltid ändra det senare om du behöver.

Som vi nämnde tidigare finns det en kostnad för ExpressVPN. Men du kan förvänta dig en mycket högre produkt än du får med någon gratis tjänst. Istället för att ta chansen med din integritet och din säkerhet, föreslår vi att du provar dem. De har en lång lista funktioner tillsammans med bra kundservice och ett stort nätverk. Du kan använda ett enda VPN-konto till en app i eller utanför Kodi för bara 6,67 dollar per månad.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Kodi: CyberGhost VPN

Cyberghost

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Som med några av de andra tjänsterna som vi nämnde har CyberGhost VPN ett gratis erbjudande, men det har begränsningar. Dessa inkluderar en begränsad lista med endast 15 platser, enkel anslutning samtidigt, långsammare servrar och andra nackdelar.

Länder PlatserServrarProtokollSoftwareMonthly18 Mo. Återbetalning
60802960OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSecWindows$ 11.99$ 49,5045 dagar

Om du väljer att gå med den betalda versionen, erbjuder CyberGhost en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller andra. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda Wi-Fi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket från bara $ 2,75 per månad under deras nuvarande kampanj.

Besök CyberGhost

3. Bästa gratis VPN för Kodi: TunnelBear

TunnelBear

Som du ser i tabellen ovan har TunnelBear en gratis version. Det finns emellertid ett antal olika begränsningar du stöter på. Det inkluderar en låg nedladdningslock, endast 20 serverplatser och endast en anslutning i taget. Medan det kommer att fungera är nedladdningstaket bara 500 MB. Om du planerar att strömma kanske du bara kan titta på några minuter innan du når locket.

CountriesLocationsServersProtocolsSoftwareMonthlyYearlyRefund
2022OkändOpenVPN, IKEv2, IPSecVPN-programvara$ 9.99$ 59,88Ingen

Naturligtvis har TunnelBear ett antal servrar i alla tre länder i Nordamerika. De är populära för att hjälpa dig komma runt några av geobegränsningarna. Som exempel, om du ville titta på ett tillägg från Kanada, skulle du behöva ansluta till en server där. Andra länder med serverplatser inkluderar Storbritannien, Tyskland, Spanien, Nederländerna, Australien, Hong Kong, Japan, Frankrike, Sverige, Singapore, Danmark, Indien, Irland, Italien, Schweiz, Brasilien och Norge. De vill dock lägga till platser så att de kan öka antalet.

Tjänsten är ganska snabb, men det är svårt att veta hur många servrar de har. Du kommer också att få bättre hastigheter genom att välja deras betalda plan. Det du kan lita på är stark kryptering, OpenVPN-protokollet (det bästa som finns i gemenskapen) och andra funktioner. Du kan också lita på ett gott skratt på grund av den roliga grafiken på deras webbplats. De gör ett bra jobb med att göra VPN-spelare roliga.

Om du bestämmer dig för att testa deras betalda tjänster, prissätts en månad av deras tjänst till $ 9,99. TunnelBear erbjuder dock en 50% rabatt om du köper ett årligt abonnemang för $ 58,88. Detta betyder att du kan få ett år av deras tjänst för bara $ 4,99 per månad.

Besök TunnelBear

4. Bästa gratis VPN för Kodi: Windscribe

Windscribe erbjuder sina användare en gratis tjänst. De tillåter användaren att ha 10 GB i månaden i trafik, men det finns andra begränsningar. Som exempel tillåter de totalt nio platser när du väljer det gratis alternativet. Om ditt mål är att ta sig runt geobegränsningar i Kodi kanske det inte fungerar särskilt bra för dig. Dessutom får vi att tro att de inte erbjuder sitt fulla utbud av protokoll eller funktioner i gratisversionen.

CountriesLocationsServersProtocolsSoftwareMonthlyYearlyRefund
5256300+OpenVPN, IKEv2VPN-programvara$ 9.00$ 90.003 dagar

Om du väljer att gå med premiumversionen får du fördelarna med en högre service utan priset. Det inkluderar servrar i mer än 52 länder, stark kryptering, inbyggd kill-switch, dubbelhopp, spoofing av tidszon med mera. Tjänsten är också tillgänglig för alla dina favoritapparater. Överväg att få den betalda versionen för att låsa upp VPN: s fulla potential.

Windscribe använder en mycket enkel prismodell för sin betalda Pro VPN-tjänst. De erbjuder både månads- och årsabonnemang. Du kan få en månad av deras tjänst för $ 9,00. Liksom många andra leverantörer erbjuder de en rabatt om du köper det långsiktiga, årliga paketet. Detta innebär att du kan få ett år av deras tjänst för $ 7,50 per månad, faktureras som en årlig betalning på $ 90,00. Detta sparar cirka 17% av det vanliga månatliga priset.

Besök Windscribe

Vi tycker att vi har gett dig de bästa gratis VPN-alternativen för Kodi, men du bör alltid vara försiktig med gratistjänster. Ofta ger de dig inte de fördelar eller säkerhet du kan förvänta dig att ha. Som sagt är du verkligen välkommen att ta en titt på vår topp 10 VPN lista. Vi fattade våra beslut baserade på tillförlitlighet, hastighet, säkerhet och serverplats. Att hitta en leverantör med en stor blandning av faktorer är viktigt. Du vill få de bästa möjliga hastigheterna oavsett vad du tänker göra med Kodi. Alla val vi erbjuder har välkända och solida nätverk, så det finns inga dåliga val. Vi hoppas att vi har guidat dig på rätt väg att fatta ett bra beslut.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map