5 bästa VPN: er för Rainbow Six Siege

Tom Clancy Rainbow SixTom Clancy’s Rainbow Six Siege är en mycket populär skytt i serien. Det är tillgängligt på PC, PS4 och Xbox One. Rainbow Six Siege är oerhört konkurrenskraftig och den senaste säsongen börjar den 7 juni 2018. Med den nya tävlingen pågår kommer fler människor troligtvis att spela. På grund av detta kan fler fall av fördröjning och långsamma anslutningar uppstå. För att hjälpa till att lösa detta problem rekommenderar jag ett VPN. Med ett VPN kan du ändra din IP-adress till en annan IP-adress på platsen du väljer. Om du kommer nära servern du spelar på kan du minska fördröjningen och förbättra anslutningen. Eftersom det inte är din IP skyddar en VPN också en användare från DDoS-attacker. En VPN hjälper en person att komma förbi brandväggar på jobbet eller skolan och geografiska begränsningar som blockerar spelet.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76KryssrutaKryssruta

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege är en mycket komplex och konkurrenskraftig shooter. Det har många spellägen. Situationer är ett offlineövningsläge. Casual är ett online-läge där vem som helst kan spela. Spelen är 5v5 och bäst av fem. I Casual finns det tre olika typer av spel som kan spelas. Bomb, som är min personliga favorit, sätter lag mot varandra. Angriparna kan vinna genom att eliminera det andra laget eller genom att plantera och skydda defuser i målet. Försvararna vinner genom att eliminera det andra laget, förhindra det andra laget från att plantera eller bryta defuser. Gisslan liknar, men angriparna försöker ta gisslan från försvararna. Sättet att vinna är antingen genom att döda det andra laget eller uppfylla lagkravet om att stjäla eller skydda gisslan. Döda inte gisslan, annars kommer det att resultera i en omedelbar förlust av rundan för ditt lag. Det sista spelläget är Secure Area. Angriparna försöker stjäla målet genom att stå i det, medan försvararna försöker skydda det. Spelet kan vinnas genom att döda det andra laget eller genom att fånga / skydda målet. Anpassade matchningar är också tillgängliga, men du måste vara nivå 5 för att delta i dem. De kan vara mer anpassade och har inte några av de begränsningar som finns i de andra lägena.

Det andra huvudläget är rankat. Detta är reserverat för alla nivåer 20 och högre. Det är också extremt konkurrenskraftigt med en hög inlärningskurva. Människor som spelar detta är vanligtvis mer erfarna och känner spelet extremt bra. Det delar samma spellägen som Casual, men det kommer också med andra specialregler. Laget måste vinna med två omgångar och spelet kommer att fortsätta på obestämd tid tills dödläget bryts. Det minsta antalet rundor som krävs för att vinna är 4. Det har också mindre kartor tillgängliga jämfört med Casual tillsammans med mindre ledig tid för varje omgång. Rainbow Six Siege har ett rankningssystem. Det går i storleksordningen koppar, brons, silver, guld, platina och diamant.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege har många operatörer att spela som. Spelet har för närvarande 41 operatörer med unika förmågor och spelstilar att redogöra för. Det finns 20 försvarare, 20 angripare och en operatör som kan spelas på båda. The Recruit är den enda operatören som kan spelas av flera personer samtidigt. Varje operatör kan anpassas genom olika skinn, vapen och andra tillbehör. De kan låsas upp med Renown, men de kan också köpas.

Jag skulle återigen vilja rekommendera en VPN för Rainbow Six. Med ett VPN kan du ändra din IP till en annan på de serverplatser som anges. Om du väljer en nära där spelservern är, kan du potentiellt förbättra fördröjnings- och anslutningshastigheter. Elitspelare kommer också att få fördelen av skydd mot DDoS-attacker. En VPN hjälper dig också komma förbi alla geografiska begränsningar eller brandväggar som hindrar din från att spela spelet på skolan eller på jobbet.

Låt oss hoppa direkt in och titta på de bästa VPN: erna för Rainbow Six Siege.

1. Bästa VPN för Rainbow Six: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Rainbow Six: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Rainbow Six: PIA

Privat internetuppkoppling

Registrera dig i 12 månader för bara $ 3,33 per månad (72% rabatt)

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 33 länder. Som ni kan se nedan har PIA-teamet organiserat sina servrar efter region, land och stad. Serverplatserna listas i alfabetisk ordning per land.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

Vi använder PIAs Windows-klient och det finns inte mycket åt det när det gäller installation och användning. Du vill dock inte underskatta tjänsten. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer och hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet. Som ni kan se nedan är PIA-nätverket ganska snabbt på viktiga platser runt om i USA.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat internetåtkomst erbjuder medlemmarna en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

4. Bästa VPN för Rainbow Six: CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda teamet även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök CyberGhost

5. Bästa VPN för Rainbow Six: IPVanish

IPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 5,20 per månad (57% rabatt)

USA är hem för flera populära VPN-tjänster, men ingen snabbare än IPVanish. Vi vet av personlig erfarenhet att IPVanish kommer att fungera ganska bra oavsett vilken region i landet du är i. Deras servrar är snabba och VPN-tjänsten har fler serverplatser i USA än de flesta VPN-leverantörer.

Tillsammans med ett stort fotavtryck i USA är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Deras VPN-nätverk har genomgående varit det snabbaste i Nordamerika i våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder som USA och Storbritannien. Du kan välja en plats eller bli mer specifik genom att välja en enskild server. IPVanish är utmärkt för spel men kan slå och missa för att avblockera populära streamingtjänster.

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad tillgång till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer. Du kan till och med ställa in din router för att skydda alla enheter i ditt nätverk. VPN-tjänsten är ganska populär bland Kodi-användare. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege är en intensiv online-shooter. Spelet är konkurrenskraftigt och mycket strategiskt. Varje beslut du tar är oerhört viktigt eftersom det kan vara skillnaden mellan en förlust eller en vinst. Rainbow Six Siege erbjuder många tecken, kartor, anpassningar och lägen. Utvecklarna kommer ständigt ut med nya operatörer. Rainbow Six Siege är en spännande skytt som jag är säker på att du och dina vänner kommer att gilla.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map